EVENEMENTEN

Kinder Kook festival weer geslaagd

EMMEN - Zondagmiddag werd Emmen getrakteerd op een 2e editie van het Kinder Kook Festival!En dat betekent: spelen met eten verboden? Bij het Kinder Kook Festival juist niet!
Reageer!

Fancy Fair o Jenaplanschool Kristalla

EMMEN - Vrijdag 19 mei aanstaande organiseert Jenaplanschool Kristalla in Emmerhout een Fancy fairmarkt op het schoolplein bij de school. De opbrengst van deze markt zal ten goede komen aan het nieuwe schoolplein op de nieuwe locatie. (Jenaplanschool Kristalla zal namelijk na de zomervakantie verhuizen naar het nieuwe Kindcentrum in Emmerhout.)
Reageer!

Happy Markt bij de Bleerinck te Emmen

EMMEN – Op zaterdag 20 mei aanstaande wordt er bij in en bij zorgcentrum de Bleerinck in Bargeres weer de jaarlijkse Happy Markt gehouden. Op deze markt kan men terecht voor rock & Roll muziek met Raw en Acostic, DJ Boppin Cooter Brown en veel leuks voor de kinderen.
Reageer!

Meifeest Roswinkel weer super geslaagd

ROSWINKEL – De Stichting Volksvermaak Roswinkel kan weer op een geslaagd weekend terug kijken. Het begon vrijdagavond allemaal met het altijd spectaculaire tonsteken voor de echte waaghalzen en later in de feesttent kon men genieten van SVVR Drive in Show. Op zaterdag was ’t Stadshoes weer goed gevuld tijdens de seniorenochtend met koffietafel. Voor de jeugd was er weer de traditionele playbackshow van kinderen van de basisscholen.
Reageer!

ZATERDAG WEER NATIONALE MOLENDAG

EMMEN - De vijfenveertigste Nationale Molendag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 13 mei. Dat vormt een uitgelezen kans om de molens van binnen te bekijken.
Reageer!

Uitvaartbeurs Emmen biedt vele mogelijkheden

EMMEN – De Grote Kerk in Emmen was zaterdagmiddag het decor van een uitvaartbeurs. Diverse instanties toonden daar hun producten op het gebied van uitvaart. Van kist tot rouwkaart, van urnen tot vervoer alles kon men bekijken en kreeg men veel informatie mee.
Reageer!

Sport, kunst en cultuur gaat samen in Schoonebeek

SCHOONEBEEK - Op zaterdag1 juli staat kunst en cultuur centraal in Schoonebeek. Onder de noemer ‘Festiveul Schoonebeek 2017’ worden er van 11.00 uur s’morgens tot 01.00 uur s’avonds in en om het Aole Gemientehoes veel verschillende activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen.
Reageer!

Burgemeester Eric van Oosthout opende Kom in de Kas

KLAZIENAVEEN – ,,Mijn eerste verdienste als student verdiende ik als tomatenplukker en daarom toch wel een beetje bijzonder dat mijn eerste officiele opening als burgemeester van Emmen van de 40e Kom in de Kas, begon burgemeester Eric van Oosterhout vanmorgen aan zijn openingstoespraak in de kassen van proeftuin BCK aan de Gantel.
Reageer!

Jubileum op de Markt in Emmen.

EMMEN - Vrijdagmorgen ontvingen Gert & Bertha Super een bloemetje van Marktmeester Marja Hemel en Marktpromotor Marcel Meijer. Reden was dat Gert Super al 40 jaar op de Warenmarkt in Emmen staat. Gert is nu 61 jaar en is dus al op zeer jonge leeftijd gestart!
Reageer!

Wood Carving Sundy in Emmen trok veel belangstelling

EMMEN - Het was zondagmiddag gezellig druk in het centrum van Emmen met mede door het mooie weer overvolle terrassen. Toch kwamen de bezoekers niet alleen maar voor de koopzondag maar ook zeker een groot deel voor de Wood Carving Sundy.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda