EVENEMENTEN

Grote Modelspoorbeurs in Fletcher Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 2 maart a.s. wordt weer een grote Modelspoorbeurs door de MSC Emmen georganiseerd. Naast een aantal zeer bijzondere modelbanen in diverse spoorbreedtes en met verschillende thema’s zijn, waaronder de zeer mooie baan “Oostmahorn” van het Noorderspoor zijn er ook demonstraties en is er info over o.a. digitale treinbesturing, daarnaast ruim 120 meter aan spoorwegmateriaal, voor de kinderen zelf rangeren met diploma, kleurplaten en LEGO., etc.
Reageer!

Meike Steffens (18) : ‘Uitwisseling levert flink wat ervaring op’

NIEUW SCHOONEBEEK - Zeven voetbalclubs in de gemeente Emmen hebben, zoals eerder gemeld, afspraken gemaakt over het werven en opleiden van nieuwe scheidsrechters. De clubs hopen jongeren en andere geïnteresseerden te stimuleren om scheidsrechter te worden. In het convenant staan afspraken op het gebied van gedrag en respect richting scheidsrechters, maar bijvoorbeeld ook over samen trainingen en cursussen organiseren.
Reageer!

Komend weekend in teken van carnaval

EMMEN - Het komende weekend barst in de regio weer het carnaval los in Emmer Compascuum, Zwartemeer, Weiteveen, Barger Compascuum en Barger Oosterveld. Zoals elk jaar is er een groot sociaal programma bij elke vereniging op het gebied van bejaarden, zieken en kinderen. Een hoogtepunt waaraan alle gelederen in het dorp mee kunnen doen is de traditionele optocht.
Reageer!

Gwen Koops van ’t Jagt wint iPad met scannen QR-codes Open Bedrijvendag Emmen

EMMEN - Zaterdag 3 november was de Open Bedrijvendag Emmen. 48 bedrijven in Emmen openden hun deuren. Het bood bezoekers de gelegenheid eens een kijkje in de keuken te nemen bij bedrijven in de omgeving. Bezoekers konden bij de bedrijven een QR-code scannen en versturen via de app ‘Open Bedrijvendag Emmen’. Zij maakten daarmee kans om een iPad te winnen.
Reageer!

Hello festival gaat door onder eigen naam

EMMEN - Hello festival, dat op 8 en 9 juni 2019 in Emmen plaatsvindt, gaat gewoon door onder haar eigen naam. Op het affiche van het festival aan de Grote Rietplas staan o.a. Lenny Kravitz, Daniel Lohues, Paul Carrack en Golden Earring.
Reageer!

Winkelcentrum De Vlinder trakteert! Win € 450 shoptegoed

EMMEN - Heb je een dure feestmaand in het vooruitzicht? Dan word je blij van deze gulle actie van winkelcentrum De Vlinder. De winkeliers hebben de handen ineen geslagen en geven maar liefst een shoptegoed van € 450,- cadeau!
Reageer!

Grote Modelspoorbeurs in Fltscher Hotel Emmen

EMMEN - Prachtige modelbanen, demonstraties van o.a. radiografische bestuurbare vrachtauto’s en digitale treinbesturing, ruim 130 meter spoorwegmateriaal, voor de kinderen zelf rangeren met diploma, kleurplaten en LEGO., etc.
Reageer!

Drive in bioscoop start jaarlijks Emmen on Wheels evenement

EMMEN – Vanuit de eigen auto de klassieker “Gone In 60 Seconds” met in de hoofdrollen onder anderen Silverster Stallone en Bruce Willis kunnenbekijken. Dat kon vrijdagavond in de autobios op het parkeerterrein bij Kinepolis bioscoop in Emmen.
Reageer!

53ste RegioBank Drentse Fiets4Daagse gaat van start.

EMMEN - Aanstaande dinsdag is het zover; het grootste en gezelligste fietsfeest gaat van start. De organisatie is er klaar voor. De temperaturen zijn boven verwachting en zo’n 500 vrijwilligers staan te popelen om de deelnemers te verwelkomen in de startplaatsen.
Reageer!

ZOMERMARKTEN DALEN 201886

DALEN - Ook dit jaar is de basis voor de zomermarkten opnieuw de vele tientallen marktkramen in het centrum van Dalen.De zomeravondmarkten voor 2018 vinden plaats op 18, 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus (18.30-21.20 u). Aansluitend vindt op woensdag 29 augustus van 18.00 tot 20.00 uur in het centrum van Dalen een speciale kindermarkt plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda