Bekendste hotel in Emmen ingepakt

EMMEN - Is het je al opgevallen dat hotel Ten Cate er sinds maandag anders uitziet dan normaal? Het bekendste hotel van Emmen is één grote regenboogvlag geworden. Dit heeft allemaal te maken met een aankondiging. Donderdag 4 april om 15.30 uur mogen wij met enthousiasme mededelen dat er aankomende zomer iets bijzonders zal gaan gebeuren in het centrum van Emmen...


Voor de allereerste keer zal er op de stadsvloer van Emmen iets gaan plaatsvinden
dat niet alleen voor Emmen uniek is, maar voor heel Noord-Nederland.
We zijn vannacht in de stijgers geklommen en hebben het bekendste hotel van Emmen met 240 vierkante meter spandoek omgetoverd tot een grote regenboogvlag (zie foto).

De hele voorgevel van het hotel is letterlijk ingepakt en dat ziet er spectaculair uit. Hotel ten Cate staat er sinds vandaag dus iets anders bij dan je gewend bent. Wat gaat er precies gebeuren deze zomer en waarom is Hotel ten Cate een regenboogvlag geworden?

Het antwoord daarop zal donderdagmiddag duidelijk worden. Special Guest zal zijn zangeres Raffaëla Paton! Met een spectaculair optreden zal zij het startschot geven van het bijzondere persmoment waar je absoluut bij wilt zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda