Veel belangstelling voor Trouwen en Vieren in het Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Het beursbezoek kwam zondag 31 maart traag op gang, blijkbaar moest iedereen nog even wennen aan de zomertijd. Maar in de middag liep de teller toch op tot zoâ??n 150 stellen met serieuze trouwplannen. Wel of niet vergezeld door familie, vrienden en vriendinnen. Daarmee is de organisatie vanTrouwbeurs er opnieuw in geslaagd om de echte doelgroep voor het evenement uit te nodigen.


In de prachtige Veenkerk van het park konden de bezoekers van de beurs om 14:00 uur een “echte huwelijks- ceremonie” bijwonen. Net een echt huwelijk, waar bij de zang van MusicaRosa een traantje kon worden weggepinkt. De aanwezige ambtenaren, van de Burgerlijke Stand van de
gemeente Emmen waren voor deze voorbeeldceremonie aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Weggemans Bruidsmode verzorgde twee keer een wervelende show. In samenwerking met HB Systems was niet gekozen voor een klassieke catwalk maar voor een grote centrale Led-vloer met bijzondere lichteffecten. Zo werd het echt een bijzondere show, van twee Emmer bedrijven.

Iedereen wil graag trouwen op een unieke locatie. Het Veenpark is een hele bijzondere unieke locatie. Wat de trouwlustigen vooral aanspreekt is dat alles op één locatie kan. Meer tijd, minder plannen, meer genieten. Waar vind je dat nou, een eigen nostalgisch dorp om te trouwen? Maar ook meteen een unieke fotolocatie en een plek waar de familie zich even kan vermaken als het bruidspaar aan de reportage werkt.

Ruim voor de ceremonie komen, rustig je auto kunnen parkeren en die pas ‘s avonds weer op gaan zoeken. Want behalve het trouwen is het Veenpark natuurlijk ook de plek om te vieren. Voor het intern vervoer beschikt het park over treinen en boten. Om te vieren zijn er meerdere zalen en restaurants en een nostalgisch café. (foto Veenpark: “de bruiden van Weggemans”)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda