Start voorverkoop Feestavonden Zuidenveld

ZWEELOO - Van Nederlandstalig tot ABBA, van DJ tot feestband: iedere muziekliefhebber kan genieten tijdens de feestavonden van het Zuidenveld in Zweeloo. Op vrijdagavond 12 juli treden de folkband Shitfaced Mermaids, Niet Normaal en DJ Rooie Jager op. Zaterdag 13 juli zorgen ABBA Fever en de Black Tie Monkey Squad voor een onvergetelijk feest op de brink in Zweeloo.


Voorverkoop gestart
Op vrijdagavond is de entree gratis. De voorverkoop van de kaarten voor de zaterdagavond is inmiddels gestart. Voor € 12,50 zijn de kaarten verkrijgbaar via de website www.zuidenveld.com of bij de kaartverkoopzuilen bij Coop Weggen in Aalden en Drogisterij Koopman in Oosterhesselen. Op zaterdagavond kosten de kaarten aan de kassa € 17,50.
Zweeloo uit de kunst!

Dit jaar is Zweeloo aan de beurt om het Zuidenveld te organiseren. Van 12 t/m 14 juli vindt de 99e editie van het Zuidenveld plaats. Het plaatselijk comité in Zweeloo zet de traditie van Sleen en Dalen voort om er een heus festival van te maken, onder de noemer “Zweeloo uit de kunst!”. Dit thema komt terug in de versieringen, optocht en alle activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen. Aan de optocht doen bijna 30 wagens en andere groepen mee. Deze is op vrijdag 12 juli vanaf 18.30 uur en gaat door Zweeloo en Aalden. Het complete programma is te vinden op www.zuidenveld.com.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda