De Miss & Mister verkiezing komt er weer aan!

EMMEN - Beauty’s van Emmen opgelet, in september 2019 staat Nikki Savenije klaar om haar plekje als Miss Emmen door te geven. Heb jij het in je om de nieuwe Miss of Mister van Emmen te worden?! Inderdaad; Miss & Mister is terug! Vorig jaar was het een ontzettend spannende wedstrijd tussen onze prachtige Missen en Misters, tijd voor een Do-over! Kandidaten kunnen zich nu aanmelden door te mailen naar miss@emmencentrum.nl.


Er moet nog van alles geregeld worden, dat wel. Vast staat dat het evenement in september wordt gehouden op het Marktplein, vlak voor de Grote Kerk, net als afgelopen jaar. Tijdens dit evenement wordt op een mooie grote catwalk de laatste najaarsmode van verschillende winkeliers uit het centrum gepresenteerd door de deelnemers.

Voorafgaand zal Nikki Savenije straks alle aspirant-missen en misters gaan begeleiden tijdens de diverse workshops in aanloop naar september. ‘Denk hierbij aan social media-, maar ook catwalk trainingen.’ Waar een goede miss of mister aan moet voldoen? ‘Representatief, positief ingesteld en minimaal 18 plus.

Uiteraard loopt de nieuwe miss of mister ook weer allerlei ceremoniële en promotionele momenten af, waaronder de start van de wielerkoers De Gouden Pijl. Via een Miss Emmen zet je de vlinderstad zelf ook weer een beetje extra op de kaart. ‘In die rol ben je het wandelende visitekaartje van de gemeente Emmen.’ De organisatie zal op verschillende momenten en bij verschillende horeca gelegenheden gaan scouten!

Kandidaten kunnen zich tot 1 juli opgeven via miss@emmencentrum.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda