Honkbal / Softbal

Goede wedstrijden door Emmer jeugdhonkballers

EMMEN - De Bedrocks Junioren 1 waren zaterdag in een dubbele wedstrijd op de Meerdijk twee keer te sterk voor de Centrals uit De Bilt. De Emmer pitchers hadden de slagmannen van de bezoekers goed onder controle en het veld stond zijn mannetje. In de eerste wedstrijd kon Pitcher Ruben van Wieren de wedstrijd net niet in zijn eentje uitgooien.
Reageer!

Emmer junioren honkballers doen goede zaken

HOUTEN - Ondanks het wisselvallige weer speelde het eerste juniorenteam van Bedrocks zaterdagmorgen om 11 uur in Houten tegen de Dragons. Startend werper Ruben van Wieren had moeite om door de slagzone te gooien, daardoor kon de thuisploeg vroeg in de wedstrijd op voorsprong komen. Gedurende de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd, mede door hits van Max Kamp en Julian Zoeteman stond het na de vijfde inning gelijk, 9-9.
Reageer!

Pupillen Bedrocks slaan hun slag.

EMMEN - Zaterdag ontvingen de Bedrocks pupillen Giants uit Hengelo. Alhoewel de Emmenaren in de eerste slagbeurt van de Hengeloërs twee punten moeste toestaan bleek de Bedrocks verdediging met twee vangballen van Jamie Veltman in het rechtsveld en Lukas van den Hoek op de korte stoppositie en een mooi geworpen drie slag van Pitcher Pim Bekkering goed op orde.
Reageer!

Heren Bedrocks onderuit in Leek.

LEEK - De Emmer honkballers moesten zondag al om 11.00 in Leek spelen en wellicht was dat te vroeg voor de Bedrocks mannen die gewend zijn in de middag te spelen. In de laatste inning stonden de Emmenaren nog op een comfortabele 12-8 voorsprong maar lieten zich in de gelijkmakende slagbeurt door veel verdedigingsfouten alsnog aftroeven door de Leeksters met 13-12. Volgens coach Marco Mast wordt het nog lastig de 3e plaats in de competitie te handhaven.
Reageer!

Acceptabel verlies Bedrocks heren.

EMMEN - De Emmer honkballers ontvingen zondag koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Wegens vakanties moest invalcoach Michel Kraayenveld een beroep doen op de junioren Robin Brandjes en Savan Boer die beiden hun mannetje stonden. Startend werper bij Bedrocks was de 18 jarige Melvin Brandjes die uitstekend van start ging en in de 1e inning slechts 1 honkslag tegen kreeg en helaas werd er door een veldfout een run gemaakt door de sterke Friese slagploeg.
Reageer!

Winst Emmer honkballers op koploper WHSC.

EMMEN - Zondag was op de Meerdijk de eerste wedstrijd na de zomerstop voor de Bedrocks heren tegen koploper WHSC. In april gingen de Emmenaren in Winschoten onverwacht onderuit met een 11-8 nederlaag en gedurende de competitie wisten de Oldambtsters de kop van de competitie te pakken. De Emmer honkballers nestelden zich op een mooie 3e plaats en namen zondag revanche.
Reageer!

Aspiranten.Bedrocks pakken grote overwinning

WINSCHOTEN - De aspiranten speelden afgelopen woensdag een memorabele avondwedstrijd in Winschoten tegen WHSC. Bedrocks begon niet erg best aan slag en na 2 inningen was er nog niet gescoord. Startende werper Pim Kalverla deed zijn best om de Groningers het scoren te beletten, maar dat lukte niet helemaal.
Reageer!

Marijn Mast tikt Bedrocks mannen wakker.

EMMEN - Zondagmorgen speelden de Emmer honkballers hun laatste wedstrijd voor de zomerstop in Meppel tegen Caps Hoogeveen. Dat de Emmenaren normaal niet in de ochtend spelen werd al snel duidelijk. In de eerste slagbeurt produceerde alleen aanvoerder Arjan Koreman een honkslag en stond Bedrocks met lege handen.
Reageer!

Bedrocks mannen gestrand.

EMMEN - Ondanks het minimale briesje op de Meerdijk nam Diamonds Pitcher Joost Alberts de Bedrocks slagmannen zondag de wind uit de zeilen. Wellicht hadden de Emmer honkballers de Diamonds onderschat omdat eerder dit seizoen de ontmoeting in Drachten een overtuigende winst voor de Emmenaren opleverde, maar de Drachtster werper hield de Bedrockers dit keer op slechts 5 honkslagen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda