Honkbal / Softbal

Winst heren Bedrocks

EMMEN - De Emmer heren honkballers ontvingen zondag het 2e team van Caps uit Hoogeveen. De Bedrocks mannen hadden weinig moeite met de in de kelder van de 4e klasse A verkerende Caps. Emmer werper Kevin Vording stond de gehele wedstrijd slechts 4 honkslagen toe en de Bedrocks sloegen er met 19 honkslagen lustig op los.
Reageer!

Bedrocks jeugdspelers geselecteerd voor het NK Honkbal

EMMEN - Vijf Bedrocks spelers zijn geselecteerd om Noord-Nederland te vertegenwoordigen op het Nederlands Kampioenschap Little League. Het NK Little League wordt gespeeld op 3 juni in Almere en op 17 en 18 juni in Hoofddorp en Nieuw Vennep.
Reageer!

Bedrocks heren stellen teleur.

De Emmer heren honkballers ontvingen zondag The Knights uit Leek, voor een op papier redelijk eenvoudige wedstrijd. Bedrocks stonden immers op de 2e plaats in de competitie en de Leeksters ook, echter de 2e plaats van onderen.
Reageer!

Bedrocks verliezen thuiswedstrijd

EMMEN - De Emmer heren honkballers ontvingen zondag The Knights uit Leek, voor een op papier redelijk eenvoudige wedstrijd. Bedrocks stonden immers op de 2e plaats in de competitie en de Leeksters ook, echter de 2e plaats van onderen. Wellicht namen de Emmenaren het iets te gemakkelijk op en toonden aanvankelijk weinig pit.
Reageer!

Onfortuinlijk verlies Bedrocks heren.

LEEUWARDEN - Op Moederdag toog het herenteam van de Bedrocks richting Leeuwarden voor hun wedstrijd tegen het 1e herenteam van de Northern Stars. De Friezen waren de afgelopen twee seizoenen steeds een maatje te groot geweest voor de Bedrocks. Toch trokken de Emmenaren vol goede moed richting de Friese hoofdstad en niet onterecht.
Reageer!

Opnieuw winst voor Emmer heren honkballers.

EMMEN - Na de pupillen en aspiranten op zaterdag was het zondag de beurt aan de heren om een thuiswedstrijd te spelen tegen een team van het Groninger Caribe.
Reageer!

Opnieuw winst voor Emmer heren honkballers.

EMMEN - Na de pupillen en aspiranten op zaterdag was het zondag de beurt aan de heren om een thuiswedstrijd te spelen tegen een team van het Groninger Caribe.
Reageer!

Goed herstel Bedrocks Heren

ASSEN - Zondag speelden de Emmer honkballers in Assen op het prachtig gerenoveerde honkbalcomplex van The Pioneers aan het Dijkveldpad. Na het verlies van de Emmenaren de afgelopen week in Winschoten, waren de mannen van coach Marco Mast er op gebrand een beter resultaat neer te zetten.
Reageer!

Teleurstellend weekend Bedrocks.

WINSCHOTEN - De Emmer honkballers speelde zondag in Winschoten tegen WHSC. Op papier leek het een spannende pot honkbal te kunnen opleveren, aangezien beide teams tot dan gewonnen hadden in de nog redelijk verse competitie.
Reageer!

Zege Bedrocks heren en Junioren.

EMMEN - Op 1e Paasdag stond de eerste thuiswedstrijd van de heren tegen CAPS-1 uit Hoogeveen op het programma. In een wedstrijd die werd afgewisseld door zon en regen namen de CAPS een 1-0 voorsprong. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Emmenaren sterk terug. Door onder meer een 3-honkslag van Luc van Brero (junioren 1) en een 2-honkslag van catcher Simon Welter kwamen er 7 man over de thuisplaat. De verdediging van de Bedrocks onder leiding van pitcher Kevin Vording (7 keer 3-slag) deed het op een paar kleine foutjes na uitstekend. In het verloop van de wedstrijd kwamen er nog maar 3 CAPS honklopers over thuisplaat. De slagmensen van de thuisploeg bleven geconcentreerd en sloegen nog 10 honkslagen w.o. een 2-honkslag door Michel Kraayenveld en Marijn Mast. Een ander hoogtepunt was â
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda