Goed herstel Bedrocks Heren

ASSEN - Zondag speelden de Emmer honkballers in Assen op het prachtig gerenoveerde honkbalcomplex van The Pioneers aan het Dijkveldpad. Na het verlies van de Emmenaren de afgelopen week in Winschoten, waren de mannen van coach Marco Mast er op gebrand een beter resultaat neer te zetten.

De eerste inning leverde met honkslagen van 2e honkman Benjamin Houthuyzen en Pitcher Kevin Vording eén run voor Bedrocks op. In de gelijkmakende inning kwam Bedrocks Pitcher Kevin Vording direct goed op dreef en gooide 2 strike-outs en Asser slagmannen kwamen niet tot scoren. In een spannende wedstrijd onder uitstekende leiding van scheidsrechter Johan Steenge werd het in de 3e inning 2-2 en pas in de 4e inning kwam Bedrocks op 2-3 voor. In de 6e en laatste inning tikte Emmer aanvoerder Arjan Koreman een mooie 2-honkslag aan, waarna hij door een 2-honkslag van Catcher Simon Welter, met een dood of de gladiolen actie de thuisplaat kon stelen. 2-4.

De jongste telg van Bedrocks heren Stefan Mol, maakte zijn 3e honkslag en bracht Welter binnen. In de gelijkmakende laatste slagbeurt voor Pioneers wist 1e honkman Johan Reiber (oud Bedrocks speler) met een honkslag nog een teamgenoot binnen te tikken, maar Vording gooide nog twee van zijn tien strike-outs en zo nam Bedrocks de 3-5 winst mee naar Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda