Winst Bedrocks teams

HARDENBERG - De Emmer heren speelden zondag in Hardenberg op het prachtige aan de Vecht gelegen Riversidepark tegen de plaatselijk Cubs. Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Bas Winters ontspon zich met broeierig weer een wedstrijd in uitstekende sfeer.

Met de 1-5 stand na de 1e inning leek het een complete walkover voor Bedrocks te worden, maar Cubs pitcher Martijn Hartgerink die Marc van Dijken vanaf de 2e inning moest vervangen wist Bedrocks te pareren. Hoewel hij maar 1 strike-out wist te gooien, was hij toch betroken bij negen outs bij de Emmenaren.

Daarbij was hij met 2 honkslagen ook nog de beste slagman bij de Cubs en zeker ook man off the match. Na ruim 2 uur stond de 1-12 winst voor Bedrocks op het scoreblok. Emmer pitcher Kevin Vording vormde met Catcher Simon Welter de as van de Emmer verdediging en stuurde maar liefst zeven tegenstanders met een strike-out naar de dug-out en maakte net als Harrie van Vondel en Erik Tobben ook een honkslag. Midvelder Arjan Korenman die een prachtige “diving catch” maakte perste er ook een prachtige 2-honkslag uit.


Beste slagman aan Bedrocks kant was echter de figuurlijke Benjamin van het team; Stefan Mol met 2 honkslagen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda