Opnieuw winst voor Emmer heren honkballers.

EMMEN - Na de pupillen en aspiranten op zaterdag was het zondag de beurt aan de heren om een thuiswedstrijd te spelen tegen een team van het Groninger Caribe.

De wedstrijd, onder leiding van de scheidsrechters Davey Paulussen en Erik Eilering, leek een spannende te gaan worden. Na de eerste inning stond het 1-1. In de tweede slagbeurt kwam de Emmer slagploeg echter op stoom en wist 5 runs te scoren. De verdediging, onder leiding van werper Marijn Mast, had de wedstrijd goed onder controle en werd er maar één run gescoord door de Groningers.

In het verdere verloop van de wedstrijd wisten de Bedrockers nog negen keer over de thuisplaat te komen. Na een pitcherwissel en enkele positiewisselingen bij de Bedrocks leek de concentratie in verdediging wat weg te zakken. In de eerste 3 innings werden er geen errors genoteerd. In de laatste twee innings werden er een paar foutjes in het veld gemaakt en scoorden de gasten nog 5 runs. Eindstand 15-7. Door deze overwinning staan de Bedrocks op de tweede plaats in de competitie.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda