Bedrocks heren stellen teleur.

De Emmer heren honkballers ontvingen zondag The Knights uit Leek, voor een op papier redelijk eenvoudige wedstrijd. Bedrocks stonden immers op de 2e plaats in de competitie en de Leeksters ook, echter de 2e plaats van onderen.

Wellicht namen de Emmenaren het iets te gemakkelijk op en toonden aanvankelijk weinig pit. Knights maakten in de eerste slagbeurt twee runs, In gelijkmakende slagbeurt voor Bedrocks kreeg “good old” Knights werper Rene Veenstra `slechts één honkslag tegen en werd er geen run gemaakt, het moment dat Bedrocks achter de feiten aan ging lopen. In de 2e inning kwam Bedrocks nog op gelijke hoogte. In de 3e inning kreeg Bedrocks 1e werper Kevin Vording honkslagen tegen en werd de stand 3-4.

Vording kwam niet echt op zijn normale niveau en werd in de 5e inning vervangen door Marijn Mast die goed van start ging, en Bedrocks zette nog een tandje bij met onder anderen een geweldige 3-honkslag van aanvoerder Arjan Korenman en zo stond het de voorlaatste inning 7-8. Korenman pepte zijn teamgenoten nog eens op en de kans om alsnog op winst te komen leek niet denkbeeldig.

Helaas bleken de Emmenaren niet in staat de zaak dicht te houden en stapelden fout op fout waardoor de Leeksters 6 runs konden maken. In de gelijkmakende slagbeurt maakte Bedrocks nog 2 runs, maar leed een gevoelige en onnodige 9-14 nederlaag.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda