Teleurstellend weekend Bedrocks.

WINSCHOTEN - De Emmer honkballers speelde zondag in Winschoten tegen WHSC. Op papier leek het een spannende pot honkbal te kunnen opleveren, aangezien beide teams tot dan gewonnen hadden in de nog redelijk verse competitie.


Aangezien vaste pitcher Kevin Vording zich ziek moest afmelden, begon Marijn Mast (FOTO) op de heuvel als startend werper. Omdat catcher Simon Welter op vakantie was deed coach Marco Mast een beroep op de inmiddels naar de recreanten overgestapte Bart-Jan van der Toom die zijn taak als van ouds uitstekend vervulde.

Al kort na het begin van de wedstrijd werd 3e honkman Harry Boonstra geraakt door een hard geslagen bal op zijn knie en moest het veld geblesseerd verlaten. De Winschoter pitcher Thijs Korte hield de Emmer slagmannen aanvankelijk kort, zodat ze de eerste twee inningen niet tot scoren kwamen en WHSC met 1-0 voor kwam. In de derde inning nam Bedrocks door goed slagwerk een 3-6 voorsprong en de Emmer mannen leken op rozen te zitten.

Hoewel Melvin Brandjes bij een 9-8 stand, voor Bedrocks het als closer op de heuvel uitstekend deed, wisten de Winschoter honkballers te scoren en met een 11-8 eindstand de volle winst en koppositie te pakken. (foto Bert Sprenger)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda