Honkbal / Softbal

Programma The Bedrocks 2015 /2018

EMMEN - Hier volgt het programma van honk en softbalvereniging de Bedrocks uit Emmen. Alle thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Meerdijk in Emmen .
Reageer!

Mooie prestatie Bedrocks heren en junioren 1

DEVENTER - Het herenteam van trainer coach Marco Mast dat te kampen heeft met een groot aantal blessures, speelde zondagmiddag in Deventer tegen The Eagles. Met Kevin Vording als startend werper en Bart-Jan van der Toom achter de plaat, stond het na de eerste inning 4-4.
Reageer!

Bedrocks van slag.

EMMEN - Zondagmiddag namen de Bedrocks mannen het op de Meerdijk op tegen de kampioen van seizoen 2015, The Blokes uit Veendam. De gasten uit Groningen hadden vrijwillig verkozen niet te promoveren en aan de verwachte zware dobber wisten de Emmenaren dan ook niet te ontkomen. Met Marijn Mast als startend pitcher namen The Blokes in de 1e inning al een 0-2 voorsprong en bouwde deze gestaag uit. Aan slag maakten de Bedrocks weinig indruk en naarmate de wedstrijd vorderde namen ook de veldfouten toe en daarmee het aantal runs voor Blokes. Ook met Melvin Brandjes op de heuvel werd het slageweld van Blokes niet getopt. Catcher Simon Weter redde de Emmer eer door met een fraaie 3-honkslag Kevin Vording over de thuisplaat te brengen. Eindstand na 7 inningen 1-12.
Reageer!

Zware nederlaag voor de Bedrocks

EMMEN - Zondagmiddag namen de Bedrocks mannen het op de Meerdijk op tegen de kampioen van seizoen 2015, The Blokes uit Veendam. De gasten uit Groningen hadden vrijwillig verkozen niet te promoveren en aan de verwachte zware dobber wisten de Emmenaren dan ook niet te ontkomen. Met Marijn Mast als startend pitcher namen The Blokes in de 1e inning al een 0-2 voorsprong en bouwde deze gestaag uit.
Reageer!

Heren Bedrocks ondergesneeuwd.

EMMEN - De Bedrocks mannen ontvingen op een kil Meerdijk het 2e team van Caribe uit Groningen. De sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Erik Vos werd geopend door het aangooien van de eerste ballen door de pupillen Alex Uiterwijk Winkel en Vlin Rietema op Bedrocks Catcher Simon Welter.
Reageer!

Bedrocks verliest

ALMERE - De tweede wedstrijd in de eerste klasse werd door het 1e juniorenteam van Bedrocks in polderstad Almere tegen Almere 90 gespeeld. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Almere nam in de eerste inning een 2-0 voorsprong. Bedrocks kon in de vijfde inning 2 keer scoren 2-2.
Reageer!

Pre season toernooi honk/softbalvereniging Bedrocks

EMMEN - Op zaterdag 2 en zondag 3 april wordt op sportpark Meedrdijk het Pre-Season toernooi georganiseerd door honk & softbalvereniging Bedrocks uit Emmen. De volgende teams zullen aan dit toernooi meedoen: Bedrocks uit Emmen Blokes uit Veendam Caribe uit Groningen Northern Stars uit Leeuwarden en Tex Town Tigers uit Enschede. De aanvang van het evenement is 10:30 uur en het zal duren tot 16:00 uur
Reageer!

Nieuwjaarsreceptie Bedrocks goed bezocht.

EMMEN - Zondag was er in de kantine van Soft en honkbalvereniging Bedrocks de nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Wim Boonstra ging tijdens zijn toespraak in op de heftige toestanden in de wereld en memoreerde daarbij onder meer de mistanden in Keulen en de herdenking van Charlie Hebdo.
Reageer!

Junioren 1 Bedrocks Kampioen.

EMMEN - Het eerste juniorenteam van Bedrocks speelde zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen hekkensluiter The Pioneers uit Assen. Het op en top gemotiveerde Emmer team liet er geen gras over groeien en won het eerste duel onder leiding van scheidsrechter Gert Moorman met 23-0, waarmee het kampioenschap al werd zeker gesteld.
Reageer!

De kop is er af.

EMMEN - Dit weekend begon de competitie weer voor Rugbyclub Emmen en De Cubs 13/14jr speelden een thuiswedstrijd tegen Friesland waar ze eerder al in de voorbereiding van het seizoen een oefenwedstrijd tegen hadden gespeeld en toen vrij kansloos waren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda