Honkbal / Softbal

Bedrocks verliest

ALMERE - De tweede wedstrijd in de eerste klasse werd door het 1e juniorenteam van Bedrocks in polderstad Almere tegen Almere 90 gespeeld. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Almere nam in de eerste inning een 2-0 voorsprong. Bedrocks kon in de vijfde inning 2 keer scoren 2-2.
Reageer!

Pre season toernooi honk/softbalvereniging Bedrocks

EMMEN - Op zaterdag 2 en zondag 3 april wordt op sportpark Meedrdijk het Pre-Season toernooi georganiseerd door honk & softbalvereniging Bedrocks uit Emmen. De volgende teams zullen aan dit toernooi meedoen: Bedrocks uit Emmen Blokes uit Veendam Caribe uit Groningen Northern Stars uit Leeuwarden en Tex Town Tigers uit Enschede. De aanvang van het evenement is 10:30 uur en het zal duren tot 16:00 uur
Reageer!

Nieuwjaarsreceptie Bedrocks goed bezocht.

EMMEN - Zondag was er in de kantine van Soft en honkbalvereniging Bedrocks de nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Wim Boonstra ging tijdens zijn toespraak in op de heftige toestanden in de wereld en memoreerde daarbij onder meer de mistanden in Keulen en de herdenking van Charlie Hebdo.
Reageer!

Junioren 1 Bedrocks Kampioen.

EMMEN - Het eerste juniorenteam van Bedrocks speelde zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen hekkensluiter The Pioneers uit Assen. Het op en top gemotiveerde Emmer team liet er geen gras over groeien en won het eerste duel onder leiding van scheidsrechter Gert Moorman met 23-0, waarmee het kampioenschap al werd zeker gesteld.
Reageer!

De kop is er af.

EMMEN - Dit weekend begon de competitie weer voor Rugbyclub Emmen en De Cubs 13/14jr speelden een thuiswedstrijd tegen Friesland waar ze eerder al in de voorbereiding van het seizoen een oefenwedstrijd tegen hadden gespeeld en toen vrij kansloos waren.
Reageer!

Wederom winst voor Bedrocks heren.

LEEK - Het wisselvallige weer in Leek deed zondag niets af aan consequent werken door de Bedrocks mannen aan een overwinning op The Knights. Wegens afwezigheid van een aantal vaste bemanningsleden kwam er hulp van junior Robin Brandjes die het 2e honk uitstekend verdedigde en aan slag ook nog eens 2 honkslagen produceerde.
Reageer!

Verlies Bedrocks heren.

GRONINGEN - In een regenachtig Groningen gingen de Bedrocks heren van start met de 2e helft van het seizoen tegen Caribe. In de 1e inning kwam slechts 1 Bedrocks slagman op het honk met 4 wijd. Caribe maakte echter een vliegende start. Ook Caribeâ
Reageer!

Winst voor heren Bedrocks

EMMEN - De Bedrocks mannen ontvingen zondag op de Meerdijk de Blue Devils 2 uit Meppel. In mei werd in Meppel verloren met 22-16, dus weer een zware opgave voor de Emmenaren, geplaagd door blessures en een gebrek aan pitchers. Bedrocks ging van start met Kevin Vording op de heuvel en Simon Welter achter de thuisplaat. Na een honkslag van de eerste Devils slagman gooide Vording 2 stike-outs, vervolgd door een actie 6-3.
Reageer!

Laatste wedstrijd Alex ten Hoor bij Bedrocks.

EMMEN - Zondagmiddag speelde Alex ten Hoor op de Meerdijk zijn laatste wedstrijd met de Bedrocks heren tegen Caribe 2 uit Groningen. Ten Hoor, opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee heeft van zijn werkgever tijdelijk verlof gekregen en gaat een half jaar op reis naar Bali, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Amerika.
Reageer!

Jeugd Bedrocks weer goed.

Aspiranten De Bedrocks aspiranten moesten het zaterdag thuis opnemen tegen hekkensluiter WHSC . In de eerste inning kwamen de Winschoters door wat slordigheden aan Emmer kant op 0-2.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda