Honkbal / Softbal

Bedrocks begonnen aan deel twee van competitie 2016.

EMMEN - Afgelopen weekend zijn een aantal honkbalteams van Bedrocks na de zomerstop begonnen aan deel twee van competitie 2016. Het eerste juniorenteam nam het zaterdag op de Meerdijk onder leiding van scheidsrechter Robbin Vording op tegen het Haarlemse Kinheim.
Reageer!

Soft - en Honkbalclub Bedrocks Emmen organiseert een groot Beeballtoernooi

EMMEN - Op zaterdag 3 september wordt bij de Soft - en Honkbalclub Bedrocks Emmen een groot Beeballtoernooi georganiseerd. Beeball, een variant van honkbal voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, is een aantal jaren geleden door de Knbsb geïntroduceerd in Nederland.
Reageer!

Bedrocks mannen luiden zomerstop in met verlies.

EMMEN - Net als afgelopen weekend ontvingen de heren honkballers koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Nadat de pupillen Maikel Bonkestoter en Vincent Ester de eerste ballen hadden gegooid ging Bedrocks met junior Scott Schulting op de heuvel goed van start en nam de leiding met 1-0 in de eerste en 2-3 in de 2e inning.
Reageer!

Bedrocks recreanten winnen in Veendam.

EMMEN - Vrijdagavond speelden de recreanten in Veendam tegen The Blokes. Voor het eerst dit seizoen hoefden de Emmenaren geen beroep doen op gastspelers en bestond het team uit louter recreanten. De Emmer honk en softbalvereniging verheugd zich over de toename van het aantal leden in deze categorie, een groei die ook bestaat uit mensen zonder een honkbalachtergrond.
Reageer!

Bedrocks missen dubbelslag.

EMMEN/HENGELO - Woensdagavond speelden de Emmer heren honkballers op de Meerdijk tegen hekkensluiter The Knights uit Emmen.
Reageer!

Bedrocks heren, verloren maar niet verslagen.

VEENDAM - Het herenteam van Bedrocks Emmen vertrok zondagmiddag naar Veendam voor de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper The Blokes. Het door blessures geplaagde team van Marco Mast dat voorlaatste in de 3e klasse staat, maar immer goed gemutst voelde mogelijk een flinke nederlaag opkomen maar gaf daar weinig blijk van.
Reageer!

Emmer junioren 1 redden Bedrocks eer.

EMMEN - Het herenteam van de Bedrocks speelde zondag tegen het 2e herenteam van het Groningse Caribe. Om diverse redenen kon een aantal vaste spelers niet aanwezig zijn en werd er een beroep gedaan op junior Marijn Krol en oudgediende Erik Eilering.
Reageer!

Junioren Bedrocks, net te kort.

EMMEN - Het 1e juniorenteam speelde zaterdag in Amsterdam met een krappe selectie tegen de Pirates. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en na 2 inningen stond Bedrocks met 0-2 voor, waarna een wat mindere fase voor de Emmenaren aanbrak.
Reageer!

Programma The Bedrocks 2015 /2018

EMMEN - Hier volgt het programma van honk en softbalvereniging de Bedrocks uit Emmen. Alle thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Meerdijk in Emmen .
Reageer!

Mooie prestatie Bedrocks heren en junioren 1

DEVENTER - Het herenteam van trainer coach Marco Mast dat te kampen heeft met een groot aantal blessures, speelde zondagmiddag in Deventer tegen The Eagles. Met Kevin Vording als startend werper en Bart-Jan van der Toom achter de plaat, stond het na de eerste inning 4-4.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda