Geslaagd Bedrocks Pinkstertoernooi

EMMEN - Afgelopen zaterdag en zondag werd er bij Bedrocks Emmen een bescheiden internationaal honkbaltoernooi gehouden. Het treffen met twee Duitse en drie Nederlandse teams kenmerkte zich traditiegetrouw door de uitstekende sfeer en attractieve wedstrijden, waarbij ook de dames Mareike Even van Bremen Dockers en Kelly Hartman van Bedrocks hun slag sloegen.


Mareike Even




Kelly Hartman

Na de eerste wedstrijddag tekenden zich de contouren voor een finale al af, alhoewel het de dag na de feestavond geheel anders kan zijn.


Zo speelden de verwachte finalisten Southern Kings en


het Haagse Buffnuggles zondagmorgen hun poulewedstrijd tegen elkaar, waarbij af en toe de vlam in de pan sloeg en het scheidsrechters-team de partijen tot kalmte konden brengen.


Wellicht hadden de partijen voor de wedstrijd eerst gebruik moeten maken van de door de toernooicommissie aangeschafte bad waarbij de badmeester weinig inspanning hoefde te verrichten. De inmiddels beladen wedstrijd eindigde in een royale 11-2 winst voor Southern Kings waarmee ook de finaleplaatsen bekend waren.

Om 14.00 begonnen beide teams aan de spanende finale en met een 4-1 winst mocht Southern Kings zich toernooiwinnaar noemen. Bedrocks dat in vele wisselende samenstellingen speelde maakte niet zoveel indruk maar de organisatie en vele vrijwilligers deden dat zeker wel door een prachtig toernooi neer zetten.

Eindstand:

1 . Southern Kings Eindhoven,


2. Buffuggles , Den Haag,


3. Bremen Dockers and Friends,


4 . Bedrocks Emmen,


5.. Base Invaders (Samenstelling diverse Duitse Honkbalclubs). (Foto’s Bert Springer)

Programma Meerdijk: Zaterdag 11.00 Pupillen ontvangen Pioneers Assen voor een dubbel.
Zondag de 15e ontvangt het eerste team van Bedrocks om 14.00 koploper WHSC uit Winschoten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda