Gouden medaille voor Bedrocks Batboy.

HEERENVEEN - BatBoy Gertjan Stolte van het eerste honkbalteam van Bedrocks heeft vorige weekend in Heerenveen tijdens de Special Olympics wederom een gouden medaille gewonnen. Voor de vierde keer werd hij tijdens de spelen voor mensen met een verstandelijke beperking eerste bij het tafeltennis.

De Emmenaar die lid is van Tafel Tennis Club Emmen en dus zeer behendig met het tafeltennisbat , maakt zich bij Bedrocks 1 vrijwel alle wedstijden verdienstelijk als batboy.

Heren

Het eerste van Bedrocks had zondag een snipperdag, maar het tweede ontving Caps Hoogeveen op de Meerdijk. Het team waarin catcher Robin Paulussen na langdurig blessureleed zijn opwachting maakte, had weinig problemen met de Hoogeveeners en bouwden gestaag aan de 17-8 overwinning.

Dames
De Emmer dames ontvingen zondag de Blue Devils/Caps combinatie. De gasten uit Meppel wisten vanaf het begin van de wedstrijd druk te zetten op de Emmer dames en gingen met een voorsprong van 3 punten het veld in voor de verdediging op het slaggeweld van de Bedrocks dames wat volgde.

Prachtige honkslagen van Yvonne Leever, Saskia Schuitert en Mariska Savenije brachten de stand al snel terug tot een 9-4 voorsprong voor de dames van de Bedrocks.


Pitcher Irma Seijkens van de Bedrocks moest enkel in de laatste inning nog 3 puntjes toestaan aan de Blue Devils/Caps combinatie. In de gelijkmakende slagbeurt voor Emmen werd er nog even een tandje bijgezet en sloegen Sandi en Irma Seijkens en wederom Yvonne Leever nog een mooie honkslag wat nog eens 6 punten over de thuisplaat bracht. Eindstand 15-7 in het voordeel van de Bedrocks dames.

Pupillen
Na de dubbele winst op Pioneers uit Assen vorige week stond zaterdag op het programma de wedstrijd tegen de Blokes uit Veendam. De Blokes gingen voortvarend van start en met 3x op rij een coachtoss wisten ze 3 punten te scoren.

2e pitcher Hugo Hoezen verrichte uitstekend werk door in de volgende 3 inningen geen enkel punt toe te staan.


De Bedrocks wisten pas in de 5e inning iets terug te doen door een prachtige honkslag van Floris Gon(foto) en Thimo Czudar waardoor er 2 punten gescoord konden worden. In de laatste inning wisten de Veendammers nog 2 punten binnen te slepen ondanks uitstekende reliever werper Alex Uiterwijk Winkel. In de laatste gelijkmakende slagbeurt wist Lisanne Mol nog een mooie honkslag neer te leggen en door slim honklopen ook nog een puntje binnen te halen, maar het mocht niet meer baten, de winst ging naar Veendam, 3-5.

Aspiranten.
De aspiranten wonnen thuis met 9-4 van Drachten Diamonds.

Recreanten
De Emmer recreanten speelden afgelopen maandag met een paar gastspelers in Assen tegen Pioneers en wisten met 10-12 te winnen. Donderdag om 19.30 op de Meerdijk Recreanten tegen Knights uit Leek. Het komende weekend geen wedstrijden op de Meerdijk. (foto’s Bert Springer en Wim Koopman)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda