Zaalvoetbaltoernooien

HZVV zesde finale Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN ? HZVV heeft zich via een bloedstollende tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de finale van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 9 januari. In een gezellig drukke sporthal Angelslo eindigde HZVV op doelsaldo voor het verrassende ZBC. Het verschil tussen HZVV en ZBC was uiteindelijk maar een doelpunt in het voordeel van de Hoogeveners. De beslissing viel in het duel tussen Dalen en HZVV, waarbij HZVV bij een 2-3 achterstand 23 seconden voor tijd de benodigde gelijkmaker scoorde, waardoor de titelverdediger opnieuw via de tussenronde de finale bereikte.
Reageer!

Halve Finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De halve finale poules van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kenden spannende wedstrijden met in bijna elke poule pas een beslissing in de allerlaatste wedstrijden. De uitslagen en eindstanden zien er als volgt uit:
Reageer!

Hodo, Dalen en CEC scoren maximaal bij Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Kwartfinale Protos-Weering toernooi zit vol verrassingen STEENWIJKSMOER ? De kwartfinale van het 33ste Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi heeft weer heel wat verrassingen opgeleverd. Enkele opmerkelijke halve finalisten zijn CEC, Hardenberg ?85, ZBC, EMMS, Dwingeloo en Voorwaarts Westerhaar. Noordscheschut, SVBO, Dedemsvaart en Nieuw Buinen haalden de halve finale niet en dat waren toch wel verrassende uitvallers. De kwartfinale verliep uitstekend zonder wanklank, met soms uitpuilende sporthallen, veel spannende wedstrijden en in veel sporthallen een geweldige ambiance. De organisatie is dan ook erg tevreden over de wijze waarop het toernooi tot nu verloopt.
Reageer!

SVV?04 net niet naar halve finales.

COEVORDEN - In een sfeervolle Drostenhal kwam SVV?04 een teenlengte te kort. De uitschakeling lag in de wedstrijd tegen Bargeres, waar een 3-1 voorsprong uit handen werd gegeven (3-3). Het in de voorronde ongeslagen SVV?04 moest in de kwartfinale gelijk in de eerste wedstrijd al aan de?bak? tegen CEC en moest de eerste en enige nederlaag in dit toernooi slikken. 2-0. De tweede wedstrijd verliep en stuk beter. Tegen het plaatselijke Raptim werd een knap gelijk spel 0-0) behaald.
Reageer!

Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi kent spectaculaire voorronde

STEENWIJKSMOER ? De organisatie van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi kijkt terug op een uitstekend verlopen voorronde. De voorronde van de 33ste editie bezat veel verrassingen, volle sporthallen, spanning, veel doelpunten en aantrekkelijk voetbal. De grootste verrassing was de uitschakeling van ex-winnaar HHC uit Hardenberg, dat in De Beek niet verder kwam dan een vierde plaats. Ook de uitschakeling van De Weide en FC Meppel mag verrassend genoemd worden. Daarnaast waren er veel verrassingen in positieve zin, want een flink aantal ploegen haalde de kwartfinale, dat voorheen nooit verder kwam dan de voorronde.
Reageer!

SVV'04 pakt maximale punten

VEENOORD - Maandagavond werd er in sporthal ?Veenoord? om 18.00 uur afgetrapt voor het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland. In deze hal werd ??n van de twintig voorrondes gespeeld van het Protos Weering Zaal voetbaltoernooi. SVV?04 moest het in de eerste wedstrijd opnemen tegen Twedo(zat) en middels Dennis Gommer(1x) en Dennis Schmeier (2x) werd deze met een 3-0 winst afgesloten. Vervolgens werd Zandpol met 5-1 opgerold door toedoen van Dennis Schmeier(3x)Frank Schoemakers (1x) en Stephan Bos (1x).
Reageer!

Sp. Zweeloo met drie punten uit 33e Protos Weering Zaaltoernooi

COEVORDEN ? ?Drie keer verlies, ??n winstpartij en uitgeschakeld? is de balans voor Sportclub Zweeloo na de voorronde in het 33e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de bomvolle Coevordense Drostenhal, waar het zicht lang niet overal goed bleek, werden de geelzwarten maandagavond vierde in poule G achter de plaatselijke winnaar VV Raptim, het Coevorder CSVC en streekgenoot SCN uit Nieuwlande. CVV Germanicus za. - ook al uit Coevorden - sloot de rij met ??n punt. Naast favoriet Raptim zitten ook de derdeklassers CSVC en SCN op de dertigste van december in de kwartfinale.
Reageer!

HHC, De Weide en FC Meppel verrassend uitgeschakeld

Steenwijksmoer - De organisatie van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi kijkt terug op een uitstekend verlopen voorronde. De voorronde van de 33ste editie bezat veel verrassingen, volle sporthallen, spanning, veel doelpunten en aantrekkelijk voetbal. De grootste verrassing was de uitschakeling van ex-winnaar HHC uit Hardenberg, dat in De Beek niet verder kwam dan een vierde plaats. Ook de uitschakeling van De Weide en FC Meppel mag verrassend genoemd worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda