Zaalvoetbaltoernooien

HHC, De Weide en FC Meppel verrassend uitgeschakeld

Steenwijksmoer - De organisatie van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi kijkt terug op een uitstekend verlopen voorronde. De voorronde van de 33ste editie bezat veel verrassingen, volle sporthallen, spanning, veel doelpunten en aantrekkelijk voetbal. De grootste verrassing was de uitschakeling van ex-winnaar HHC uit Hardenberg, dat in De Beek niet verder kwam dan een vierde plaats. Ook de uitschakeling van De Weide en FC Meppel mag verrassend genoemd worden.
Reageer!

Meppelink/Wiltens door naar hoofdtoernooi

BEACHVOLLEYBAL - Het beachvolleybalduo Madelein Meppelink uit Emmen en Margo Wiltens uit Groningen heeft het hoofdtoernooi van het World Tour evenement in Den Haag bereikt. Het Drents/Groningse duo kwam de kwalificatierondes redelijk makkelijk door. De eerste wedstrijd hoefden ze niet te spelen en de tweede wedstrijd werd gewonnen nadat de tegenstanders vroegtijdig opgaven. Het toernooi in Den Haag duurt nog tot en met zondag.
Reageer!

obs Emmermeer begroet 100e leerling

Emmen - Het was voor obs. Emmermeer aan de Middenhaag vrijdag een bijzondere dag, de school begroette met de vier jarige Ryan van Dooren namelijk haar honderdste leerling. Om deze mijlpaal te vieren werd Ryan door de leerlingen van groep ??n en juf Corinda Dik op feestelijke wijze op school onthaald.
Reageer!

HZVV wint Supercup

LEEK ? HZVV heeft naast het Protos Weering toernooi ook de Supercup gewonnen. HZVV versloeg zaterdagavond in Leek in de finale Friesland met 2-0. In de poule begon HZVV met een 2-1 nederlaag tegen Roden. Door zeges op Grijpskerk (4-2) en Muntendam (6-1) werd HZVV tweede in de poule. In de kruisfinale werd SJS met 4-2 verslagen, waardoor HZVV de finale bereikte. In de finale was HZVV de betere en won met 2-0, maar miste veel kansen op een grotere score. Volgend jaar neemt HZVV als titelverdediger opnieuw mee aan de strijd om de Supercup.
Reageer!

HZVV wint overtuigend Supercup

LEEK ? Na de winst in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi slaagde HZVV er zaterdagavond in Leek ook in de Supercup te winnen. In de finale werd Friesland met 2-0 verslagen en werd een bescheiden feestje gevierd in het sportcentrum. De strijd om de Supercup is een zaalvoetbaltoernooi dat gespeeld wordt met de winnaars van zeven zaalvoetbaltoernooien in het noorden en de titelverdediger. Door de winst van HZVV is de ploeg verzekerd van deelname volgend jaar.
Reageer!

Dames HZVV winnen opnieuw Midwintercup

FRANEKER ? Het succes van HZVV kon zaterdag niet op, want naast de winst van de heren in het Protos Weering toernooi was er ook succes voor de dames van HZVV. De dames wonnen net als vorig jaar de Midwintercup in Franeker door in de finale futsal Heerenveen met 2-0 te verslaan.
Reageer!

HZVV verslaat in finale Erica met 3-1

EMMEN ? HZVV is voor de zesde keer winnaar geworden van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de finale versloeg HZVV Erica met 3-1 en heeft een record in handen, want HZVV is de enige, die het toernooi al zes keer op haar naam schreef. Beide finalisten profiteerden wel direct van de wijziging in de opzet, want beiden eindigden in de poule als tweede en wonnen de kruisfinales, waardoor alsnog de finale werd bereikt.
Reageer!

Toernooi voor mensen met een beperking

EMMEN - In de sporthal op Parc Centrum Sandur wordt zaterdag 17 januari voor de negende keer het Parc Centrum Sandur toernooi voor mensen met een beperking gespeeld. Het toernooi. dat om 10.00 uur van start gaat, wordt ook deze keer weer georganiseerd door de vv Drenthina.
Reageer!

Titelverdediger HHC uitgeschakeld

Vier Hoogeveense ploegen al in finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi STEENWIJKSMOER ? Titan, Noordscheschut, Hoogeveen, HODO en HZVV hebben zich geplaatst voor de finale van het 32ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. OZC, Erica, Hollandscheveld, Germanicus en SVBO gaan woensdagavond tijdens de tussenronde uitmaken wie de zesde finalist wordt. De verrassing van de halve finale was de uitschakeling van titelverdediger HHC uit Hardenberg, dat in Angelslo slechts vierde werd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda