Hodo, Dalen en CEC scoren maximaal bij Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Kwartfinale Protos-Weering toernooi zit vol verrassingen STEENWIJKSMOER ? De kwartfinale van het 33ste Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi heeft weer heel wat verrassingen opgeleverd. Enkele opmerkelijke halve finalisten zijn CEC, Hardenberg ?85, ZBC, EMMS, Dwingeloo en Voorwaarts Westerhaar. Noordscheschut, SVBO, Dedemsvaart en Nieuw Buinen haalden de halve finale niet en dat waren toch wel verrassende uitvallers. De kwartfinale verliep uitstekend zonder wanklank, met soms uitpuilende sporthallen, veel spannende wedstrijden en in veel sporthallen een geweldige ambiance. De organisatie is dan ook erg tevreden over de wijze waarop het toernooi tot nu verloopt.

Erica, Dalen en HODO ontpoppen zich ook tijdens de 33ste editie als echte titelkandidaten. Voor de tweede keer achter elkaar scoorden deze clubs, die een rijke historie hebben in het toernooi, de maximale score. In de kwartfinale wonnen ook de outsiders CEC en ZZVV alle wedstrijden. Hollandscheveld, Marienberg en Stadskanaal doen het deze editie ook prima en werden poulewinnaar. Germanicus, Emmen, Dwingeloo, OZC en Zuidwolde bereikten de halve finale via de achterdeur door als vijf beste nummers drie te eindigen.

Zuidwolde was de 25ste halve finalist en bleef daarmee net Noordscheschut voor, dat net buiten de boot viel. De uitslagen waren in de kwartfinale niet zo fors meer als in de voorronde, maar toch werd een monsterscore bereikt. Titan versloeg Weiteveense Boys met maar liefst 10-1. Topscorer was Guido ten Cate van Hoogeveen met negen treffers. Henry Boorsma van Dalen en David Eshuis van HZVV volgden met elk acht doelpunten.

De indeling van de halve finale, die op zaterdag 2 januari vanaf 17.30 uur plaatsvindt luidt als volgt:
Poule A:
Angelslo Emmen: Hollandscheveld, CEC, Bergentheim, Titan, Zuidwolde.
Poule B: Dedemsvaart: Hoogeveen, Marienberg, Hardenberg ’85, ZBC, OZC.
Poule C: Hoogeveen: HODO, ZZVV, EMMS, Raptim, Dwingeloo.
Poule D: Dalen: Erica, Dalen, Borger (zat), Voorwaarts Westerhaar, Emmen.
Poule E: Esdal Emmen: HZVV, Stadskanaal, Go Ahead Kampen, SJS, Germanicus (zon).

Alleen de nummers één gaan over naar de finale op zaterdag 9 januari. De nummers twee krijgen tijdens de tussenronde op woensdag 6 januari in sporthal Angelslo in Emmen de kans zich alsnog te plaatsen voor de finale. Van die tussenronde gaat alleen de winnaar als zesde en laatste naar de grote finale op zaterdag 9 januari in sporthal Angelslo in Emmen. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda