SVV?04 net niet naar halve finales.

COEVORDEN - In een sfeervolle Drostenhal kwam SVV?04 een teenlengte te kort. De uitschakeling lag in de wedstrijd tegen Bargeres, waar een 3-1 voorsprong uit handen werd gegeven (3-3). Het in de voorronde ongeslagen SVV?04 moest in de kwartfinale gelijk in de eerste wedstrijd al aan de?bak? tegen CEC en moest de eerste en enige nederlaag in dit toernooi slikken. 2-0. De tweede wedstrijd verliep en stuk beter. Tegen het plaatselijke Raptim werd een knap gelijk spel 0-0) behaald.
Hierna volgde de wedstrijd tegen Bargeres. Deze bleek later het cruciale duel geweest te zijn. Na een 3-1 voorsprong (Dennis Schmeier, Joost Hindriks en Dennis Gommer)wisten de “rivalen” toch nog langs zij te komen. 3-3. De laatste wedstrijd was tegen het puntloze Witteveense Boys. Deze werd  moeizaam met 1-2 gewonnen door doelpunten van Dennis Gommer en Joost Hindriks.

De 33e editie van het PWZ is voor SVV’04 weer verleden tijd. Het is jammer dat je met slechts 1 verloren wedstrijd niet meer verder speelt.maar volgend jaar zullen de “zebra’s” weer graag van de partij zijn op het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Op 8 januari speelt SVV’04 alweer het volgende toernooi en wel in het Duitse Emlichheim in het Hallenfussballturnier om de Volksbank-Cup.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda