Terugblik voorronde 29e Univ? Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten

GIETEN - De eerste week van het Univ? Kerstzaalvoetbaltoernooi, waarin de voorrondes werden gespeeld, is erg sportief verlopen. Het scheidsrechterskorps hoefde nauwelijks kaarten uit te delen. Alle favorieten hebben zich geplaatst voor de halve finales, die op 28, 29 en 30 december in Sporthal De Goorns worden gespeeld. De finalisten van vorig jaar, Annen, LTC, Muntendam en Valthermond, maakten ook nu weer een beste indruk. Geen van deze teams kwam in de problemen en allen behaalden de groepswinst.
De vijfde poulewinnaar werd Bareveld. De ploeg van trainer Henk van der Vlag trok in een strijd met Gieten aan het langste eind. De derdeklassers Veendam 1894, VKW, Wildervank en ZFC Zuidlaren werden allen roemloos uitgeschakeld, terwijl lager ingeschatte teams als GKC, Blauw Geel ’15 en BSVV wel verder gaan. In de halve finale van 28 december treedt Annen onder meer aan tegen Muntendam en Gieten.

Op 29 december staat misschien wel de zwaarste halve finalepoule op het programma. Onder meer Actief, Zuidwolde en Valthermond zullen dan de degens kruisen. Op 30 december ontmoeten onder meer LTC en Bareveld elkaar. Van iedere poule gaan de nummers 1 en 2 door naar de finale, die op zaterdag 8 januari wordt gespeeld.
Zie voor alle uitslagen en het programma voor de halve finales www.vvgieten.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda