ZAKELIJK NIEUWS

Inspiratie voor samenwerking in project Osiris

ASSEN - De LAG Zuidoost-Drenthe, de beoordelingscommissie voor plattelandsinnovatiesubsidies, deed afgelopen week , de aftrap voor het project dat de komende tijd wordt uitgevoerd in Zuidoost- Drenthe. OSIRIS, een INTERREG-project wat zich richt op sociale innovaties in ondernemerschap en kennis uitwisselt over hoe bedrijven en overheden samen beleid kunnen ontwikkelen en uitvoeren.
Reageer!

Het ultieme cadeau voor sportieve moeders, Speciale aandacht voor FITBIT

EMMEN - Ben je op zoek naar een origineel moederdagcadeau? Een persoonlijk cadeau waar je moeder ook echt iets aan heeft? Kom dan op 6 of 13 mei naar Media Markt Emmen aan het Noorderplein 90. Op die beide dagen wordt er van 10.00 – 18.00 uur speciale aandacht besteed aan de Fitbit Alta HR.
Reageer!

Oud beeldmateriaal laten digaliteren

Beelden voor eeuwig veilig stellen EMMEN - Op zaterdag 29 april wordt bij Media Markt in Emmen van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratiedag digitaliseren georganiseerd. Op deze dag kunt u uw oude beeldmateriaal, zoals smalfilms, diaâ
Reageer!

Paasvuur Westenesch trok veel belangstelling

WESTENESCH - Het was misschien niet de mooiste en ook niet de hoogste, dus een keuring was niet nodig. maar het wel een mooi brandend paasvuur. Nadat de jeugd van Westenesch op een boerenwagen arriveerden bij de bult langs de Blikveldweg en de bult met fakkels de bult werd aangestoken, werd het wel snel een prachtig paasvuur.
Reageer!

Snackpoint weer heropend in nieuw pand

EMMEN - In de hoofdstraat in Emmen is de Snackpoint dat vorige week werd afgebroken, nu in een nieuw pand is heropend. Naast de bekende automatiek en een terras zijn er nu ook zitplaatsen binnen.
Reageer!

Kringloopmarkt Lionsclub Emmen groot succes

NIEUW AMSTERDAM - Op zaterdag 1 april werd door de Lionsclub in de voormalige showroom van garage Vugteveen in Nieuw Amsterdam een grote Kringloopmarkt gehouden.
Reageer!

Thijs en Aafke biedt groots gluten-vrij buffet

KLIJNDIJK - Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Klijndijk is een gerenommeerd restaurant dat dagelijks een buffet aanbiedt van tientallen verse producten. Tienduizenden gasten weten de weg te vinden naar dit gezellige buffetrestaurant, waar ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Reageer!

SleuteliT presenteert applicaties voor procesintegratie op UITNijeveen

NIJEVEEN - “SleuteliT integreert bedrijfsprocessen”, verklaart Wim Schimmel, eigenaar van deze in Nijeveen gevestigde start-up. Een goed voorbeeld hiervan is zijn nieuwe en unieke applicatie “Servicebon” die alle bedrijfsprocessen comprimeert tot één proces, van afspraak tot factuur. “Dat betekent minder fouten, enorme tijdwinst en gestructureerd werken met een grote klantvriendelijkheid”, legt Schimmel uit.
Reageer!

Grote drukte bij feestelijke opening Lidl Emmerhout

EMMEN – Nadat een dag eerder al de medewerkers, de buren en relaties kennis hebben kunnen nemen van de nieuwe Lidl in winkelcentrum Emmerhout werd zaterdagmiddag de nieuwe supermarkt voor het winkelende publiek geopend.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda