Energiewacht. Al 25 jaar het zonnetje in huis! Een feestelijke en nieuwe start van Energiewacht 2017 is

ASSEN - 2017 is een feestelijk jaar voor Energiewacht, we bestaan namelijk 25 jaar. We vieren dit jaar dat onze warmte al 25 jaar aanwezig is bij de mensen thuis.

We vieren dat onze monteurs al 25 jaar het zonnetje in huis brengen en dat we dit duurzamer doen dan ooit tevoren. En dat maakt ons trots! We starten dit jubileumjaar met twee jubileum-bijeenkomsten waar we terugblikken op de ontwikkeling van Energiewacht en vooruit kijken naar verschillende nieuwe initiatieven. Duurzamer dan ooit tevoren Al jaren geven wij advies én leveren we producten en diensten die het comfort in huis of op kantoor verhogen. De monteurs van Energiewacht brengen na 25 jaar nog steeds ‘het zonnetje in huis’, of dit nu komt door het oplossen van een storing of het verhogen van het wooncomfort met bijvoorbeeld isolatie. We doen dit duurzamer dan ooit tevoren met bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Nieuwe start voor Energiewacht Dit jubileum staat ook symbool voor een nieuwe start voor Energiewacht. Waar we van oudsher bekend zijn van ‘betrouwbare service in warmte en comfort’ zijn we nu meer en meer bezig met het helpen besparen op energie en het gebruik van duurzame energie. We helpen consumenten* op een laagdrempelige manier met hun persoonlijke energietransitie, de overgang naar duurzame energie en een energiezuiniger leven. We doen dit aan de hand van een energiescan, om te bepalen wat het beste is voor elke specifieke leefsituatie. Ook organisaties en overheden helpen we met nieuwe duurzame energieoplossingen. Niet alleen in de vorm van bijvoorbeeld zonnepanelen op het bedrijfspand, maar ook door te helpen bij het motiveren van het personeel om zonnepanelen aan te schaffen. Zo dragen we in samenwerking bij aan een duurzame toekomst!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda