OUD BEELDMATERIAAL LATEN DIGITALISEREN Beelden voor eeuwig veilig stellen

EMMEN - Op zaterdag 26 november wordt bij Media Markt in Emmen van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratiedag digitaliseren georganiseerd.


Op deze dag kunt u uw oude beeldmateriaal, zoals smalfilms, dia’s of video’s, laten digitaliseren. Laat belangrijke herinneringen niet verloren gaan en laat uw materiaal overzetten op een dvd of harde schijf. Zaterdag 26 november ontvangt u 10% korting op uw orders.

De hele dag staat er een team van Media Markt Power Service voor u klaar om uw materiaal over te zetten. U kunt op de dag zelf de beelden al wel terug zien, maar het overzetten naar een dvd of harde schijf neemt enige tijd in beslag. U krijgt een berichtje thuis wanneer u het materiaal weer op kunt halen.

Wilt u ook weer kunnen genieten van beelden van vroegere vakanties, van (klein)kinderen of opnames van die ene speciale gebeurtenis of dat bijzondere feest? Kom dan op 26 november naar Media Markt Emmen. U vindt Media Markt aan het Noorderplein 90 in Emmen. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Westerstraat.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda