ZAKELIJK NIEUWS

Steun lokale ondernemers in Emmen in tijden van Corona

EMMEN - De effecten van het coronavirus zijn inmiddels voor iedereen voelbaar. Een groep die het in bijzonder zwaar heeft zijn de lokale ondernemers in Emmen. Denk aan de horeca, lokale producenten en andere winkeliers. Gelukkig worden er steeds meer mooie initiatieven in het leven geroepen om lokale ondernemers te ondersteunen. Dit gebeurt veelal onder de hashtag #supportyourlocals. In dit artikel vind je handige tips hoe jij ondernemers in Emmen een steuntje in de rug kunt geven, juist nu. Support Your Locals Emmen. Kijk ook op https://www.maaltijdbox.org/support-your-locals/ voor een overzicht met alle actuele initiatieven in de buurt?
Reageer!

ZOO Werkt ‘t voor alle werkzoekenden in Drenthe

EMMEN - Op donderdag 2 april vindt in het Rensenpark in Emmen het grootste banenevent van Drenthe plaats: Zoo Werkt ‘t. Werkzoekenden kunnen daar kennismaken met 150 werkgevers uit Drenthe. Tijdens dit event kunnen werkzoekenden echt ervaren wat een bepaalde functie inhoudt. Beleving staat deze dag voorop!
Reageer!

Nieuwe website voor De WAAR

EMMEN - Kringloopwinkel De WAAR heeft een nieuwe website. Om bezoekers nog beter van dienst te zijn heeft het Emmense kringloopbedrijf de site aangepast. Naast dat de informatie zo nog beter te vinden is, is www.dewaar.nl nu ook goed te bezoeken met een smartphone.
Reageer!

Shop, trek een enveloppe en maak kans op leuke prijzen!

EMMEN - Op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 – 16.00 uur is het extra leuk om te shoppen in winkelcentrum De Vlinder. Er zijn dan namelijk twee prachtige ‘envelopdames’ aanwezig die de consumenten kunnen verrassen met leuke prijzen! Twee opvallende en prachtige dames lopen door het winkelcentrum en gaan de winkels in op zoek naar betalende consumenten. Lopen ze jou tegen het lijf en kan je een kassabon tonen?
Reageer!

Shop, trek een enveloppe en maak kans op leuke prijzen!

Op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 – 16.00 uur is het extra leuk om te shoppen in winkelcentrum De Vlinder. Er zijn dan namelijk twee prachtige ‘envelopdames’ aanwezig die de consumenten kunnen verrassen met leuke prijzen! Twee opvallende en prachtige dames lopen door het winkelcentrum en gaan de winkels in op zoek naar betalende consumenten. Lopen ze jou tegen het lijf en kan je een kassabon tonen? Dan mag je een envelop trekken! En dan wordt het spannend, want het kan flop zijn of juist top, want trek je de juiste envelop dan ga je misschien wel naar huis met een cadeaubon, een nieuw sieraad, een heerlijk beautyproduct of een van de andere vele prijzen. Winkelen is op 5 oktober nog nooit zo leuk geweest!
Reageer!

Samen sterker: Dokter Schoonmaakorganisatie en Sedna

EMMEN -?? Dinsdag 16 juli hebben Dokter Schoonmaakorganisatie (hoofdaanbieder Wmo) en welzijnsorganisatie Sedna een samenwerkingsconvenant ondertekend. Om de inwoners van de Emmense gebieden de Blokken en de Monden nog beter te kunnen ondersteunen op het gebied van huishoudelijke hulp, begeleiding en sociaal werk zijn zij deze samenwerking aangegaan.
Reageer!

Dag van de fiets in Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Misschien wel een van de bekendste fi etsen uit de Nederlandse televisiegeschiedenis is de fi ets van kapelaan Erik Odekerke uit de serie “Dagboek van een Herderhond” van Willy van Hemert. Uitgezonden eind jaren zeventig van de vorige eeuw. Onze eigen kapelaan, en zijn fi ets, doen deze fiets-ster zeker eer aan. Natuurlijk houden ook meneer pastoor, de veldwachter en de burgemeester de klunzige kapelaan in de gaten op de Dag van de Fiets op zondag 7 juli, vanaf 11:00 uur in het Veenpark bij Emmen.
Reageer!

Emmense mag jaar lang rijden in Space Star Libelle Edition

EMMEN - Ter ere van het 85-jarig bestaan van het tijdschrift Libelle introduceerde Mitsubishi Nederland in mei de Space Star Libelle Edition. Deze Space Star wordt gekenmerkt door unieke details. Van deze oplage worden er slechts 85 geproduceerd. Tijdens de Libelle zomerweek maakten gelukszoekers door het maken van een leuke of gekke foto met de Space Star kans op �©�©n jaar lang rijden in de Space Star Libelle Edition.
Reageer!

Veel belangstelling voor Open Huis Nijland Verkeerscholen

NIEUW DORDRECHT - Afgelopen zaterdag konden belangstellenden een kijkje nemen voor en achter de schermen bij Nijland Verkeerscholen in Nieuw Dordrecht. Op het programma stonden demonstraties op de slipbaan en in de rijsimulator, maar de bezoekers konden ook zelf ervaren wat hij kan verwachten als hij �©�©n van de cursussen bij Nijland gaat volgen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda