ZAKELIJK NIEUWS

POP-UP STORE IN EMMEN-CENTRUM VANAF VRIJDAG GEOPEND

EMMEN - Vanaf 26 november tot en met 30 december zal FC Emmen zijn eigen pop-up store hebben in het centrum van Emmen. De winkel aan de Dalipassage 41 wordt ter beschikking gesteld door Peter van Dijk, tevens businesspartner van de club. Vrijwilligers van de club zullen het winkelend publiek tot dienst zijn.
Reageer!

Hoogste punt van appartementencomplex Westerstraat bereikt

EMMEN - Vrijdagmiddag werd met een kleine bijeenkomst het hoogste punt gevierd van de bouw van een nieuw appartementencomplex aan de Westerstraat. De officiele handeling vond plaats op het dak door de vlaggen van vier partijen die bij de bouw betrokken zijn te hijsen.
Reageer!

Open Bedrijven dag Trots op Emmen! geslaagd

EMMEN - Tijdens de Open Bedrijven dag Emmen afgelopen zaterdag hadden de deelnemende bedrijven over belangstelling niet te klagen. Meer dan 40 Emmense bedrijven uit allerlei branches: bouw, onderwijs, techniek, ict, zorg, vrije tijd, kunst, gezondheid, kringloop en sport hadden hun deuren opengesteld voor publiek. Exacte bezoekersaantallen zijn er niet, maar navraag bij de deelnemers is dat het over het algemeen heel goed door liep en dat bedrijven tevreden waren.
Reageer!

Kom om 14 november naar Erica, voor de Business Experience Day

ERICA - VAN JONG TOT OUD. Kom om 14 november naar Erica, voor de Business Experience Day. De Business Experience Day op 14 november in Erica is een gezellige, interactieve en laagdrempelige gelegenheid om kennis te maken met diverse ondernemers en hun vakgebied. Iedereen is welkom; van jong tot oud!
Reageer!

Drentse opslagreus Storage Share valt in de prijzen

HOOGEVEEN/AMSTERDAM – Het van oorsprong Drentse bedrijf Storage Share, met meer dan vijftig locaties een van de grootste aanbieders van mini-opslag in Nederland, heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Volgens Deloitte behoort het bedrijf tot de vijftig snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland; de ‘Technology Fast 50 2021’. Daarnaast ontvangt het snelgroeiende bedrijf binnenkort een FD Gazellen Award.
Reageer!

Live de deuren open en mensen ontvangen tijdens de Open Bedrijvendag Emmen 2021, het kan weer!

EMMEN - De Open Bedrijvendag 2021 komt er aan. Op zaterdag 6 november is het zover. Doe mee, net als al die anderen die zich al hebben aangemeld om zich te presenteren en bezoekers te ontvangen. Zet ook uw deuren open. Laat zien waar u trots op bent, vertel er over aan de bezoekers. Pak de kans om in contact te komen met een publiek waar mogelijk nieuwe medewerkers of nieuwe contacten tussen zitten.
Reageer!

Veelbelovende heropstart voor Kinepolis Group na langdurige sluitingen in eerste jaarhelft

EMMEN - In de eerste jaarhelft van 2021 bleef Kinepolis geconfronteerd met langdurige sluitingen als gevolg van de Covid-19 pandemie. Gedurende de eerste maanden van het jaar waren enkel de Spaanse, Luxemburgse en Amerikaanse bioscopen geopend, weliswaar met belangrijke beperkingen en een gebrek aan content. Eind mei en begin juni heropenden achtereenvolgens de Franse, Nederlandse en Belgische bioscopen. Midden juli werden ook alle Canadese Landmark-bioscopen toegelaten opnieuw te openen.
Reageer!

Het Oude Centrum verloot de komende maanden E-

EMMEN - De komende maanden is winkelen in Het Oude Centrum dubbel zo leuk! Bij iedere aankoop maak je kans op een van de vele prijzen, zo zullen er de komende maanden 8 e-bikes en 8 kinderfietsen en tal van andere prijzen verloot worden t.w.v. ruim 20.000 euro!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda