ZAKELIJK NIEUWS

Geslaagde open dag Van der Berg Isolatie

BORGER – Door het liken op facebook van een advertentie of luisteren naar Simone FM konden belangstellenden een finaleplaats verdienen tijdens de open dag van Van der Berg Isolatie in Borger.
Reageer!

50 jaar slagerij Velema

BARGER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag stond slagerij Velema geheel in het teken van het 50-jarig betsaan van de slagerij.
Reageer!

Opening Werkkleding Outlet Shop

EMMEN - Afgelopen vrijdag vond de opening plaats van de Werkkleding Outlet Shop in Emmen bij Hydrowear Veiligheidskleding.
Reageer!

Hydrowear opent uitverkoopwinkel

EMMEN - Vrijdag 2 juni gaat Hydrowear een uitverkoopwinkel beginnen. Iedereen die wil kan nu rechtstreeks vanaf de fabrikant hoogwaardige werkkleding en of regenkleding kopen voor zeer kleine prijsjes vanaf â
Reageer!

Inspiratie voor samenwerking in project Osiris

ASSEN - De LAG Zuidoost-Drenthe, de beoordelingscommissie voor plattelandsinnovatiesubsidies, deed afgelopen week , de aftrap voor het project dat de komende tijd wordt uitgevoerd in Zuidoost- Drenthe. OSIRIS, een INTERREG-project wat zich richt op sociale innovaties in ondernemerschap en kennis uitwisselt over hoe bedrijven en overheden samen beleid kunnen ontwikkelen en uitvoeren.
Reageer!

Het ultieme cadeau voor sportieve moeders, Speciale aandacht voor FITBIT

EMMEN - Ben je op zoek naar een origineel moederdagcadeau? Een persoonlijk cadeau waar je moeder ook echt iets aan heeft? Kom dan op 6 of 13 mei naar Media Markt Emmen aan het Noorderplein 90. Op die beide dagen wordt er van 10.00 – 18.00 uur speciale aandacht besteed aan de Fitbit Alta HR.
Reageer!

Oud beeldmateriaal laten digaliteren

Beelden voor eeuwig veilig stellen EMMEN - Op zaterdag 29 april wordt bij Media Markt in Emmen van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratiedag digitaliseren georganiseerd. Op deze dag kunt u uw oude beeldmateriaal, zoals smalfilms, diaâ
Reageer!

Paasvuur Westenesch trok veel belangstelling

WESTENESCH - Het was misschien niet de mooiste en ook niet de hoogste, dus een keuring was niet nodig. maar het wel een mooi brandend paasvuur. Nadat de jeugd van Westenesch op een boerenwagen arriveerden bij de bult langs de Blikveldweg en de bult met fakkels de bult werd aangestoken, werd het wel snel een prachtig paasvuur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda