ZAKELIJK NIEUWS

Veelbelovende heropstart voor Kinepolis Group na langdurige sluitingen in eerste jaarhelft

EMMEN - In de eerste jaarhelft van 2021 bleef Kinepolis geconfronteerd met langdurige sluitingen als gevolg van de Covid-19 pandemie. Gedurende de eerste maanden van het jaar waren enkel de Spaanse, Luxemburgse en Amerikaanse bioscopen geopend, weliswaar met belangrijke beperkingen en een gebrek aan content. Eind mei en begin juni heropenden achtereenvolgens de Franse, Nederlandse en Belgische bioscopen. Midden juli werden ook alle Canadese Landmark-bioscopen toegelaten opnieuw te openen.
Reageer!

Het Oude Centrum verloot de komende maanden E-

EMMEN - De komende maanden is winkelen in Het Oude Centrum dubbel zo leuk! Bij iedere aankoop maak je kans op een van de vele prijzen, zo zullen er de komende maanden 8 e-bikes en 8 kinderfietsen en tal van andere prijzen verloot worden t.w.v. ruim 20.000 euro!
Reageer!

Open Bedrijvendag Emmen 2021

EMMEN - Op zaterdag 6 november 2021 organiseren we zoals ieder jaar samen met de gemeente Emmen de Open Bedrijvendag. We vertrouwen erop dat de deelnemende bedrijven dan weer als vanouds hun deuren kunnen openzetten voor het publiek. Dit jaar is het thema 'Trots op Emmen'. We zijn trots op wat er in Emmen gemaakt en gedaan wordt en dat is veel meer dan de meeste mensen weten.
Reageer!

Magic over Disneyland® Paris

EMMEN - Op 13, 16 en 18 januari 2022 biedt Oad een spectaculair evenement naar Disneyland® Paris aan voor een wel heel scherpe prijs. Maak je bezoek aan Disneyland® Paris extra speciaal en geniet tijdens dit 3-daagse arrangement volop van een exclusieve show die de nachtelijke hemel magisch verlicht. Je hebt tijdens dit evenement 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney® Parken.
Reageer!

LANDES – EREDIVISIE NIVEAU IN VERSPANEN

Emmen -Met ons paspoort in de hand staan we op de stoep bij Landes. Je zou kunnen denken dat we op reis gaan, maar niets is minder waar. We blijven in Emmen, maar de veiligheidseisen van militaire projecten schrijven voor dat we ons inschrijven met paspoortnummer. Dat maakt ons wel extra nieuwsgierig wat voor - top secret - producten wij gaan zien.
Reageer!

Virtuele Banenbeurs ZOO Werkt ‘t voor alle werkzoekenden in Drenthe

EMMEN - Zoo Werkt organiseert op donderdag 27 mei van 11:00 uur tot 16:00 uur de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars kunnen vanaf hun eigen pc, tablet of mobiele telefoon live in contact komen met ruim honderd werkgevers en opleiders. Werkgevers en opleiders kunnen net als bij een echte beurs aanwezig zijn met virtuele stands. Via een online platform kunnen ze kennis maken met bezoekers.
Reageer!

De Snelprinter: “uw leverancier van fotoplezier”

EMMEN - Sinds 1 december heeft fotozaak De Snelprinter in Emmen een nieuw pand betrokken op de hoek Hoofdstraat/Derksstraat. De fotozaak, die vier jaar geleden door Gerard Vis aan de overkant groeide daarna al heel snel uit zijn jasje. Toen Gerard Vis de mogelijkheid kreeg om het huidige vrijgekomen pand te betrekken, was hij er als de kippen bij om zich hier te gaan vestigen.
Reageer!

Enthousiaste reacties op online New eMMergy Congres

De plek waar vraag en aanbod van de waterstofeconomie bij elkaar kwam! EMMEN - Zon 220 deelnemers deden gisteren mee aan het online New eMMergy Congres, georganiseerd door de gemeente Emmen. Thema van het congres was Waterstofeconomie in de versnelling. Reacties van deelnemers varieerden van hoog niveau, prettige dagvoorzitter, beste online bijeenkomst in deze tijd, inspirerende sprekers, samenwerking is noodzakelijk om ontwikkelingen te versnellen. Noord-Nederland is al goed op weg.
Reageer!

Steun lokale ondernemers in Emmen in tijden van Corona

EMMEN - De effecten van het coronavirus zijn inmiddels voor iedereen voelbaar. Een groep die het in bijzonder zwaar heeft zijn de lokale ondernemers in Emmen. Denk aan de horeca, lokale producenten en andere winkeliers. Gelukkig worden er steeds meer mooie initiatieven in het leven geroepen om lokale ondernemers te ondersteunen. Dit gebeurt veelal onder de hashtag #supportyourlocals. In dit artikel vind je handige tips hoe jij ondernemers in Emmen een steuntje in de rug kunt geven, juist nu. Support Your Locals Emmen. Kijk ook op https://www.maaltijdbox.org/support-your-locals/ voor een overzicht met alle actuele initiatieven in de buurt?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
VanSlag gaat weer open met de Leif de Leeuw Band
vr 24 sep 2021 om 20:31
Concert americana-band Mercy John in VanSlag
za 02 okt 2021 om 20:00
Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.
zo 03 okt 2021 om 14:00