Leegverkoop Bosma Bedden in Vlinderstad Shopping Center

EMMEN – Bosma Bedden in Vlinderstad Shopping Center in Emmen, het voormalige pand van V&D, sluit op 31 maart de deuren. De verhuurder van het complex heeft het huurcontract met Bosma Bedden beëindigd. Gerrie Bosma, eigenaar van Bosma Bedden, is niet blij met dit besluit. “We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar we maken van de nood een deugd en beginnen met onmiddellijke ingang een complete leegverkoop.”

Toen Bosma Bedden met Vlinderstad Shopping Center in zee ging had hij niet het vermoeden dat dit voor slechts acht maanden zou zijn. “Natuurlijk wist ik dat dit tijdelijk zou zijn, maar ik had wel op meer tijd gerekend. Wij zagen dit ook als een impuls voor het winkelbestand in het Emmer Centrum. De eigenaren hebben nu gemeend het huurcontract met ons te beëindigen. Wij zagen de toeloop en de omzet juist toenemen en dan is het altijd vervelend dat je de winkel dicht moet doen.”

Op is op uitverkoop
Bosma Bedden begint daarom meteen met de grote uitverkoop. “Alles wat op de eerste verdieping in de winkel staat gaat weg met 50 procent korting. We willen niets mee terugnemen naar onze winkel aan de Nijbracht. Alle boxspringbedden, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens van de bekende merken vallen onder de uitverkoop. Op is op.” Bosma Bedden blijft overigens ook gewoon geopend aan de Nijbracht 84-a, tegenover de Praxis. Daar heeft Bosma Bedden een uitgebreide collectie dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. “En natuurlijk een uitgekiend assortiment boxsprings van Caresse en Sealy in diverse prijsklassen. Bekend zijn we ook van de Tempur-afdeling. Het is beslist de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Bovendien vind ik dat je een bed niet vanachter je computer kunt kopen. Bij ons in de winkel kun je een bed uitproberen, je kunt er proef liggen en aan een matras voelen. Je krijgt bovendien voorlichting van een beddenspecialist. Daar kan geen computer tegenop” Bosma Bedden, van oudsher een begrip en vertrouwd adres in Emmen, is ook te bereiken op www.bosmabedden.nl/emmen/ en tel.nr: 0591-648328.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda