Kleding voor de modieuze, trendy vrouw van elke leeftijd Chantal Bosma opent Dots & Dolls Fashion Boutique

EMMEN â

Chantal Bosma deed ervaring op in modewinkels. Daar leerde ze de goede kanten van ondernemen kennen, maar ook hoe het niet moet. “Dots & Dolls is een winkel met een compleet nieuw concept. In de winkel hangt exclusieve kleding van merken die in Emmen nog niet aanwezig zijn. Dat wordt aangevuld met merkloze kleding. Vrouwen kunnen bij mij compleet slagen. En dat alles voor een mooie prijs.” De merken die Dots & Dolls voert zijn Maria Tailor, Heav’n, Given, Glamorous, Azuka en Goldy Estelle komt binnenkort.

Uitstraling
Chantal Bosma houdt het overigens niet bij kleding alleen. “Ik verkoop ook schoenen en accessoires, passend bij de kleding in de winkel.” De Emmense benadrukt dat de uitstraling van Dots & Dolls anders is dan een gewone damesmodezaak. “Dit is een gezellige winkel met een modieuze en luxe uitstraling, maar waar je ook gewoon een kopje koffie kunt drinken in de koffiehoek. Zonder dat je je verplicht hoeft te voelen meteen iets te moeten kopen. Je kan ook gewoon binnenlopen voor een gezellig praatje.”
De kleding koopt Chantal zelf in. “Ik denk te weten waar vrouwen naar op zoek zijn. In vind zelf dat ik hele mooie kleding heb ingekocht.” De Emmense heeft het ondernemen overigens niet van een vreemde. Haar ouders zijn eigenaar van Bosma Bedden met vestigingen in een aantal plaatsen in Drenthe en Groningen.

Tien procent korting
Dots & Dolls Fashion Boutique is gevestigd aan de Monetpassage 180 in winkelcentrum De Weiert in Emmen. Naast The Sting en tegenover Kruidvat. Tijdens de opening op 25 november staan er lekkere hapjes en champagne in de winkel. Klanten krijgen op elke aankoop tien procent korting.


Foto: Chantal Bosma voor haar winkel Dots & Dolls.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda