Feestelijke heropening LINOLUX Emmen

EMMEN – Zaterdagmorgen werd een beetje feestelijk de speciaalzaak LINOLUX aan Dalipassage in Emmen heropend. Anniek Kap uit Emmen kreeg de mogelijkheid om deze zaak over te nemen en die kans nam ze graag aan: ,,


Na een periode van vijftien jaar bij Primera te hebben gewerkt vond ik het wel goed en het werken buitenshuis op even stopgezet. Maar op een bepaald moment dan komt toch de drang om iets te doen weer sterker en gezien mijn ervaring ben deze nieuwe uitdaging aan gegaan toen ik de mogelijkheid kreeg om deze winkel over te nemen die voorheen werd gerund door Horstman en Strijker.

Wij hebben de hele winkel aan een grondige renovatie onderwerpen en weer ingericht met een totaal nieuwe collectie op het gebied van de slaapkamer en badkamer. Wij hebben nu van alle topmerken op het gebied van hoeslakens, badjassen, dekbedden en hoofdkussens een ruim assortiment, maar ook een ruime keus in geurkaarsen behoort tot het assortiment”. Doordat Anniek Kap, die in de winkel dagelijks zal worden bijgestaan door haar zus Aaltje, ook aangesloten is bij de inkooporganisatie LINOLUX kan het scherp inkopen, maar daardoor ook topmerken weer voor een scherpe prijs aanbieden. De winkel is dagelijks geopend en iedereen kan gewoon zonder enige koopverplichting even binnen te stappen. En de koffie staat altijd klaar, besluit Anniek Kap, rechts op foto met zus Aaltje.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda