BTW Weg Ermee-actie van start

EMMEN - De jaarlijks terugkerende BTW Weg Ermee-actie van Media Markt staat op het punt van beginnen. Donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari betaalt Media Markt de BTW op bijna het gehele assortiment. Het is de twaalfde keer dat Media Markt haar jaarlijkse voordeelfestijn viert. Laptops, televisies en smartphones zijn doorgaans het meest populair.

Afgelopen jaren bezochten miljoenen mensen de Media Markt-winkels en trok de webshop eveneens miljoenen unieke bezoekers in de actieperiode.

Leukste uitje in januari
De BTW dagen kunnen gerekend worden tot een van de meest populaire uitjes van januari. Met vorig jaar ruim één miljoen bezoekers en twee miljoen bezoekers online overstijgt Media Markt tijdens de BTW dagen de bezoekersaantallen van populaire bezienswaardigheden. De Efteling trekt bijvoorbeeld gemiddeld 4 duizend bezoekers per dag (bron) en het Rijksmuseum zo’n 5 tot 6 duizend bezoekers in het hoogseizoen (bron). Een stad als Amsterdam ontvangt jaarlijks ongeveer zeventien miljoen bezoekers (bron). “De BTW Weg Ermee-dagen zien wij én veel van onze klanten als een jaarlijks winkelfeest. We hopen dit jaar natuurlijk weer een recordaantal klanten blij te maken met de mooiste producten voor minder geld,” vertelt Huub Stikkelbroeck, vestigingsdirecteur bij Media Markt Emmen.

BTW Weg Ermee en prijsbelofte
Media Markt heeft een nieuwe prijsbelofte waarin het dagelijks de productprijzen vergelijkt met die van soortgelijke concurrenten. Daarbij garandeert Media Markt de laagste prijs ten opzichte van deze concurrenten zodat consumenten nooit teveel betalen. Tijdens de BTW Weg Ermee-actie bevriest Media Markt de dagprijzen voor enkele dagen en betaalt het de BTW, waardoor er zeer scherpe productprijzen ontstaan. Zie ook http://www.mediamarkt.nl/nl/shop/btw.html?ga_query=BTW+Weg+Ermee en http://www.mediamarkt.nl/nl/shop/prijsbelofte.html

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda