Schutrups Schoenen in teken van wintersport

Schutrups Schoenen in teken van wintersport EXLOO - Schutrups Schoenen in Exloo staat op zaterdag 19 november helemaal in het teken van de wintersport. De nieuwe collectie skischoenen van de bekende merken Salomon en Head zijn binnen en de nieuwste skikleding van IcePeak, Falke sokken en Casco helmen zijn mooier dan ooit.

De professionals van Schutrups op het gebied van wintersport geven die dag gratis advies over skischoenen op maat. De nieuwe collectie schoenen is door de fabrikanten al heel comfortabel ontworpen en wordt door warmte helemaal passend gemaakt naar de voet van de gebruiker.

Nog niet toe aan nieuwe skischoenen? Kom dan toch naar Schutrups. Uw eigen skischoenen kunnen net zo comfortabel worden gemaakt als nieuwe. Dat gebeurt door het inspuiten van speciale foam en met het aanmeten van zooltjes. Pijnlijke voeten tijdens het skiën zijn daarmee verleden tijd. Uw voeten worden bovendien gratis gecheckt en wanneer nodig wordt meteen een passend zooltje op maat gemaakt.

De Wintersport- cq Skidag is op zaterdag 19 november tussen negen en vijf uur. Kijk voor meer info op www.schutrups.nl. Schutrups Schoenen is gevestigd aan de Zuiderhoofdstraat 13 in Exloo.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda