GOEDE DOELEN

Wegwerkzaamheden zetten Wereldwinkel Westerbork onder druk

WESTERBORK - De huidige wegwerkzaamheden in de buurt van Wereldwinkel Westerbork aan de Roessinghkamplaan zorgen ervoor dat er geen aanvoer meer is van tweedehands boeken voor verkoop tijdens de jaarlijkse Boekenbeurs in oktober.
Reageer!

Vaatje haring levert ruim 3.000,- euro op!

Haringhappen en netwerken in de Grote Kerk Emmen EMMEN - Het vaatje haring heeft tijdens de Emmer Haringparty ruim € 3.000,- opgebracht. Het netwerkevenement, dat dit jaar voor de zevende keer werd georganiseerd door JCI Emmen ’t Suydevelt, was weer een succes.
Reageer!

Pleegzorgfestival geslaagd

PAPENVOORT - Afgelopen vrijdag 9 juni vond het Pleegzorgfestival plaats op het terrein van Yorneo in Papenvoort. Dankzij de aanwezigheid van vele pleegouders, verwijzers, zorgaanbieders, gemeenten, professionals, geïnteresseerden in en andere betrokkenen bij pleegzorg, is het een succesvolle dag geworden! Tijdens het festival stond de veelzijdigheid van pleegzorg centraal.
Reageer!

Dierenbescherming neemt cheque in ontvangst.

EMMEN - Op donderdag 8 juni werd een cheque overhandigd aan de Dierenbescherming ZO Drenthe. Initiatiefneemster Monique Stratingh runt de winkel mijnTafel in Emmen bij de ingang van het overdekte winkelcentrum. Bij mijnTafel kan iedereen terecht die overgebleven spullen in huis heeft en deze toch nog een nieuwe bestemming probeert te geven.
Reageer!

Hondsrug College succesvol in actie voor stichting Lymph&Co

EMMEN - Leerlingen van het Emmer Hondsrug College namen vorige week een bijzonder kijkje achter de schermen bij de afdeling pathologie van het UMCG in Groningen. De scholieren van de klassen Ht1j/Hv1i hebben een maand lang geld ingezameld voor de stichting Lymph&Co die onderzoek doet naar de bestrijding van lymfeklierkanker.
Reageer!

Bridgedrive in Hotel ten Cate voor goede doelen

EMMEN - Bijzonder trots zijn we dat Bridgeschool Drenthe Dinsdag 30 mei 2017, voor de tweede keer, een bridgedrive organiseert in Hotel ten Cate (Emmen). Het gehele inleggeld komt ten goede aan KWF kankerbestrijding (vrije giften worden op prijs gesteld).
Reageer!

Julia Vos doneert haar haar voor zieke kind

BARGER OOSTERVELD - Vanaf haar derde levensjaar had de 7-jarige Julia Vos uit Barger Oosterveld lang haar. Los wapperend, als paardenstaart of in de vlecht. Lang haar waar zij altijd trots op was, maar toen ze begin dit jaar op de televisie een programma over het doneren van haar voor een goed doel van de Stichting Haar.
Reageer!

Lionsclub Emmen houdt Kringloopmarkt voor goed doel

EMMEN - Op zaterdag 1 april aanstaande(is geen 1 april mop) wordt in de voormalige showroom van garage Vugteveen in Nieuw Amsterdam van 09.00 tot 16.00 uur een grote Kringloopmarkt gehouden. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de goede doelen die de Lionsclub Emmen jaarlijks ondersteund.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda