Wegwerkzaamheden zetten Wereldwinkel Westerbork onder druk

WESTERBORK - De huidige wegwerkzaamheden in de buurt van Wereldwinkel Westerbork aan de Roessinghkamplaan zorgen ervoor dat er geen aanvoer meer is van tweedehands boeken voor verkoop tijdens de jaarlijkse Boekenbeurs in oktober.

De vrijwilligers die al een paar maanden wekelijks een ochtend bezig waren met de voorbereiding ervan komen nu niet meer bij elkaar. Er is niets meer te doen.
Tot voor kort werden bij de Wereldwinkel wekelijks boeken, tijdschriften en grammofoonplaten gebracht. Die zijn reeds geselecteerd, gerubriceerd en van een prijs voorzien. Nu staat de inlevering stil.

Alle voorbereiders van de Boekenbeurs zijn zeer teleurgesteld. Geen aanbod van gebruikte exemplaren en geen zicht op een succesvolle verkoopdag. Als u boeken hebt die opgehaald moeten worden dan kunt u bellen en overleggen met Jelle Reitsma (0593-566887) of Piet Lammerts (0593-331068).

Om de Wereldwinkel toch wat aantrekkelijker te maken voor klanten en inleveraars van tweedehandsboeken etc. heeft het bestuur besloten een ’ongemakskorting’ van 5% in te voeren bij de verkoop van voedselproducten. Dit duurt tot begin augustus, net zolang als de wegwerkzaamheden plaatsvinden in de omgeving van Wereldwinkel Westerbork.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda