Lionsclub Emmen houdt Kringloopmarkt voor goed doel

EMMEN - Op zaterdag 1 april aanstaande(is geen 1 april mop) wordt in de voormalige showroom van garage Vugteveen in Nieuw Amsterdam van 09.00 tot 16.00 uur een grote Kringloopmarkt gehouden. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de goede doelen die de Lionsclub Emmen jaarlijks ondersteund.


Naast de jaarlijks terugkerende wijnactie wordt ook steeds iets nieuws gezocht om er bij te organiseren. Deze keer is gekozen voor een kringloopmarkt met allerlei ingebrachte artikelen in combinatie met entertainment. Het moet volgens Carel Roosen een kringloopmarkt worden voor de hele familie.

,,Natuurlijk zullen wij ook aan de kinderen denken met activiteiten als een schminkstand en een luchtkussen. Bij elke aankoop krijgt men een lotnummer die ingezet kan worden op het rad van avontuur die een aantal keren per dag zal draaien voor het goede doel in de showroom van Vugteveen. Het doel moet nog nader bepaald worden maar zal wel een regionaal karakter hebben om ook zelf te kunnen zien wat er met het geld gebeurd”.

Op de foto zijn v.l.n.r. Gert de Vries, Albert Pol en Carel Roosen druk doende om de al ingebrachte artikelen te sorteren en overzichtelijk uit te stallen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda