Julia Vos doneert haar haar voor zieke kind

BARGER OOSTERVELD - Vanaf haar derde levensjaar had de 7-jarige Julia Vos uit Barger Oosterveld lang haar. Los wapperend, als paardenstaart of in de vlecht. Lang haar waar zij altijd trots op was, maar toen ze begin dit jaar op de televisie een programma over het doneren van haar voor een goed doel van de Stichting Haar.

Zij raakte daar zo door getroffen dat zij spontaan haar paardenstaart beschikbaar stelde. Wat zou dat een goed trots gevoel zijn als een ziek kind met haar van haar zou lopen. Kapster Anneke van Veen kwam toen tot de ontdekking dat het nog iets te kort was. Nu drie maanden was het dan zover dat de schaar er in ging.

Nadat Anneke van Veen vroeg of ze echt klaar voor zij volmondig ja. De schaar kon er in en Julia loopt nu met een kort kapsel rond.Zelfs haar oudere zus Yolinn, die ook lang haar heeft, was ook een beetje trots op Julia.

,,Mijn haar is nog niet lang genoeg, maar als het zover is zal ik waarschijnlijk mijn zus volgen”. Ook haar moeder was wel een beetje trots, want ondanks dat Julia toch nog enkele maanden bedenktijd kreeg, twijfelde zij niet om haar haar af te knippen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda