Frits Heukers loopt New York

ODOORN - Hij wil maar liefst 200 euro per kilometer aan het goede doel doneren, Frits Heukers. Tijdens de marathon van New York, met een lengte van 42,195 km., is de inwoner van Odoorn van plan zich zodanig in te zetten dat er een bedrag van ruim 8000 euro bijeen wordt gelopen ten behoeve van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.


Minimaal wil Heukers 4250 euro binnenhalen en daarvan heeft hij al bijna 3000 euro vergaard.e komende weken richt de Odoorner zich op het bedrijfsleven om vanuit die hoek te bewerkstellingen dat er minimaal 4250 euro bijeen komt. De New York Marathon wordt op zondag 5 november gehouden. Het idee om aan het evenement mee te doen ontstond verleden jaar bij Heukers. In april 2016 had hij een tijd van 3 uur en 3 minuten neergezet tijdens de marathon van Enschede en die tijd betekende dat hij voor de New York Marathon niet hoefde in te loten, maar rechtstreeks mocht inschrijven. Die inschrijving kwam in januari, toen Frits Heukers ter ore kwam dat de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een team wilde samenstellen om geld in te zamelen. Toen Heukers daarvoor werd gevraagd, aarzelde hij geen moment, meldde zich aan voor het team en wil nu de daad bij het woord voegen door geld in te zamelen.

“Zieke kinderen en te vroeg geboren kinderen en ook hun familieleden, zoals broertjes, zusjes en ouders, leveren dagelijks een fysieke en mentale strijd. Samen met mijn teamgenoten wil ik geld inzamelen en dat besteden aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Met het geld kan het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk worden gemaakt. Ik zou het fantastisch vinden, wanneer mijn trainings- en wedstrijdkilometers worden omgezet in geld voor dat doel”, laat Frits Heukers weten.

Wie Frits Heukers voor het goede doel financieel wil ondersteunen, kan daarvoor terecht op de website:
https://vriendenbkz.geef.nl/actie/hardlopen-voor-zieke-kinderen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda