Dinsdag 30 januari 2018 Buffetrestaurant Thijs & Aafke Pakt Uit!

KLIJNDIJK - Na het grote succes van voorgaande jaren pakt Thijs & Aafke dinsdag 30 januari opnieuw uit met een avond vrij dineren. Thijs & Aafke is zeer betrokken in zijn lokale omgeving en wil graag maatschappelijk een steentje bijdragen.


200 personen worden daarom getrakteerd op een avond uit eten met een heerlijk buffet en live muziek, de live muziek wordt mede mogelijk gemaakt door Unplug and Play Artiestenvereniging

Ook ZO!34 zal gedurende de maand januari aandacht besteden aan dit mooie initiatief en zal tevens een aantal dinercheques uitdelen tijdens hun radio uitzending.

Daarnaast zal ZO!34 op 30 januari bij Thijs en Aafke aanwezig zijn om een live uitzending te verzorgen. Deze avond schenken wij niet alleen aan de eenzame ouderen en mantelzorgers, maar ook aan een groep mensen waar het niet voor weggelegd is om uit eten te gaan.

Een deel van de genodigden voor dinsdag 30 januari zijn onderverdeeld in verzorgingstehuis Heidehiem en De Bleerinck, daarnaast willen we ook graag aandacht geven aan Stichting Knip en een groep van Promens Care, alle overige kaarten worden online verdeeld met een ludieke actie om iemand op te geven die dit etentje echt verdiend.

Voor deze actie wordt er verwezen naar facebookpagina. https://www.facebook.com/unplugandplay/posts/1959508137639567

Deze ultieme Feel Good actie is een samenwerking tussen ZO!34, Unplug and Play Artiestenvereniging en Buffetrestaurant Thijs & Aafke

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda