Pleegzorgfestival geslaagd

PAPENVOORT - Afgelopen vrijdag 9 juni vond het Pleegzorgfestival plaats op het terrein van Yorneo in Papenvoort. Dankzij de aanwezigheid van vele pleegouders, verwijzers, zorgaanbieders, gemeenten, professionals, geïnteresseerden in en andere betrokkenen bij pleegzorg, is het een succesvolle dag geworden! Tijdens het festival stond de veelzijdigheid van pleegzorg centraal.


Na het openingswoord van burgemeester Eric van Oosterhout, waarin hij zijn waardering uitsprak voor de pleegouders van Yorneo, genoten jong en oud zichtbaar van de inspirerende workshops, leuke voorstellingen, de gemoedelijke sfeer, activiteiten en lekkere hapjes en drankjes.

Ontmoeting en inspiratie in de zon
Uit de positieve reacties blijkt dat Yorneo veel bezoekers heeft geïnspireerd met de verschillende workshops: o.a. over creatief communiceren, media-opvoeding, mindfulness voor kinderen, trauma, 18+, netwerkpleegzorg, leven in twee gezinnen en puberbrein. Naast de workshops was er bij de kraampjes volop ruimte om anderen te ontmoeten, ervaringen en kennis uit te wisselen en te genieten van muziek. “We hebben genoten van het festival. Het was leuk opgezet, goed georganiseerd en met ook nog een zonnetje,” aldus een enthousiaste bezoeker.

“Veel enthousiasme, mooie ontmoetingen en laagdrempelig”
Annemieke Smit, directeur van Yorneo, kijkt terug op een mooi en inspirerend eerste festival: “naast de workshops hebben er mooie ontmoetingen plaatsgevonden.” Wat haar betreft voor herhaling vatbaar. Annemieke: “En hiermee hebben we nogmaals bevestigd hoe belangrijk pleegzorg is.”

Geïnteresseerd in pleegzorg?
Heb je interesse in pleegzorg en wil je kijken of het pleegouderschap iets voor jou is? Kijk voor meer informatie op www.pleegouderworden.nl, vraag een informatiepakket aan of neem contact met ons op via (0592) 367 970 of pleegzorg@yorneo.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda