Dierenbescherming neemt cheque in ontvangst.

EMMEN - Op donderdag 8 juni werd een cheque overhandigd aan de Dierenbescherming ZO Drenthe. Initiatiefneemster Monique Stratingh runt de winkel mijnTafel in Emmen bij de ingang van het overdekte winkelcentrum. Bij mijnTafel kan iedereen terecht die overgebleven spullen in huis heeft en deze toch nog een nieuwe bestemming probeert te geven.

Er kan een tafel gehuurd worden waar de aangeboden spullen op worden tentoongesteld en de opbrengst is voor degene die de tafel huurt.. Een leuk en goed initiatief waar veel mensen gebruik van maken zodat veel spullen toch nog van eigenaar wisselen. De opbrengst van alle overgebleven spullen die gedoneerd worden door de eigenaar aan mijnTafel gaat naar een goed doel.

Dit keer viel de dierenambulance ZO Drenthe in de prijzen en zij mochten uit handen van Monique Stratingh een totaalbedrag van € 873,11 in ontvangst nemen. De mensen van de dierenambulance zijn natuurlijk erg blij met het bedrag en bedanken mevr. Stratingh dan ook hartelijk voor dit bedrag welke zij goed kunnen gebruiken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda