Honkbal / Softbal

Goede generale voor Bedrocks heren.

EMMEN - De Emmer honkballers speelden zondag in Zwolle een oefenwedstrijd tegen Blue Hawks. Het was tevens een confrontatie tussen de van Bedrocks naar Blue Hawks overgestapte trainer/coach/speler Job Strick, New York Yankees fan en Bedrocks aanvoerder/trainer/coach Alex ten Hoor, Boston Red Sox fan. Ten Hoor vervuld zijn trainer/coachschap samen met Marco Mast die afgelopen seizoen de zelfde rol had bij de Emmer junioren. De wedstrijd begon voor de Emmer mannen, die aan slag mochten beginnen, perfect. De pitcher van de Blue Hawks wierp de eerste 2 slagmannen met 4 wijd en een geraakt slagman naar de honken en wees de volgende 2 met drie slag terug naar de dug-out, maar kreeg daarna niet de benodigde steun van zijn veld wat voor Bedrocks resulteerde in 8 runs.
Reageer!

Spelers Bedrocks geselecteerd.

DRACHTEN - Afgelopen zaterdag werd in Drachten door KNBSB Cluster Noord een try-out voor jeugdspelers van diverse Noordelijke honkbalverenigingen gehouden. Vanaf volgende week zullen de centrale trainingen beginnen, waarna de definitieve teams 14 en 15 juni in Hoofddorp zullen spelen om het Nederlands Kampioenschap
Reageer!

Zilver en brons voor Bedrocks

LÖNINGEN(D) - Zondag werd in het Duitse Löningen een honkbal-zaaltoernooi gehouden. Naast acht teams uit het Noord –Westen van Duitsland deden twee teams van Bedrocks uit Emmen mee. De Emmer junioren gingen voortreffelijk van start en moesten het in de halve finale opnemen het Bedrocks herenteam wat aanvankelijk moeizaam op gang kwam en met twee verlies partijen was gestart. De onderlinge strijd werd in het voordeel van de Emmer heren beslecht, maar in de finale ging het 1e Bedrocks team roemloos ten onder tegen Bremen Dockers.
Reageer!

Jeugdhonkbal bij Bedrocks

EMMEN - Op zondag 23 februari a.s. vindt er in de sporthal van Emmerhout een klein indoor-jeugdhonkbaltoernooi plaats met honkbalteams uit de regio. De pupillen spelen van 11.00 tot 13.00 waarna van 14.00 tot 16.00 de aspirantenteams hun wedstrijden spelen. Aangezien halverwege April het buitenseizoen weer begint , worden de indoorwedstrijden beschouwd als een mooie test om te zien hoe de teams er voor staan.
Reageer!

Spelers Bedrocks onderscheiden

BEILEN - Tijdens de laatste dag van de door het Cluster Noord van de KNBSB georganiseerde centrale trainingen werden zaterdag in de Drenthehal te Beilen een aantal deelnemers onderscheiden. De Winterschool is een breedtesportactiviteit van de KNBSB die bijzonder richt op de onderdelen Pitching, Catching, Hitting en Fielding voor jeugdleden van de Noordelijke honk en softbalverenigingen.
Reageer!

Bestuurswisseling bij honk en softbalvereniging Bedrocks

EMMEN - Tijdens een goed bezochte ledenvergadering van Soft en Honkbalvereniging Bedrocks maandag jl. vond een bestuurswisseling plaats. De club die in januari nog tot sportvereniging van het jaar 2012 werd verkozen nam afscheid van algemeen bestuurslid Dirk Winkel, secretaris / penningmeester Koos ten Hoor en administratief medewerkster Ina Verhoog.
Reageer!

Honkbal thriller op de Meerdijk

EMMEN - Zondag vond op het veld van Bedrocks Emmen een bijzondere ontknoping plaats in 4e klasse a van de honkbal competitie. Koploper Rhinos Arnhem liet het vorige weekend in Hardenberg in een rechtstreeks duel tegen nummer 2, de plaatselijk Cubs de kans liggen om het kampioenschap binnen te halen.
Reageer!

Aspiranten Bedrocks derde.

EMMEN - Het 1e Bedrocks aspiranten team speelde afgelopen zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen WSB uit Apeldoorn. Zowel het team uit de Apeldoornse wijk Wormen (Wormen Stealing Bases) als ook Bedrocks konden nog aanspraak maken op de 3e plaats in de 2e klasse A. Om die eervolle plaats te behalen moesten de Emmer honkballers beide wedstrijden winnen.
Reageer!

Junioren Bedrocks kampioen

EMMEN - De junioren van Bedrocks hebben zaterdag op de Meerdijk dan toch de honkbaltitel in de 2e Klasse A gepakt. Door het verlies van concurrent de Blue Hawks vorige week zondag in Groningen hadden de Bedrocks alles weer in eigen hand. Afgelopen zaterdag kwamen de Knights uit Leek op bezoek. De Knights, met maar één winstpartij dit seizoen, uitgerekend tegen de Bedrocks, werd met startend Catcher – pitcher koppel Nijhof en van den Berg met 23-4 het nakijken gegeven.
Reageer!

Laatste wedstrijd Bedrocks

EMMEN - Het 1e team van Bedrocks uit Emmen behoefde een wedstrijd om “des keizers baard” niet meer te spelen. De laatste in de 2e klasse A zal ongetwijfeld het volgende seizoen weer een stapje lager moeten spelen. Dat is wellicht teleurstellend, maar aangezien er veel ervaring is opgedaan kan het worden beschouwd als een leerzaam jaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda