Honkbal / Softbal

Bedrocks junioren pakken koppositie

EMMEN - De Emmer junioren doen het tot nu toe uitstekend dit seizoen. Afgelopen zaterdag werd de leiding in de 2e klasse A overgenomen van de Drachten Diamonds dat gelijkspeelde tegen de nummer 3 op de ranglijst, de Blue Hawks uit Zwolle. De Bedrocks wonnen, in hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen, van de Asser Pioneers met 12-11. Het winnende punt werd binnengelopen door Bram Nijhof na een "walk-off hit" van Harry Boonstra.
Reageer!

Dubbelslag aspiranten Bedrocks

EMMEN - Zaterdag werden door het Cluster Noord van de KNBSB de Noordelijke Bekerkampioenschap honkbal voor aspiranten georganiseerd. Het Winschoter WHSC trad op als gastheer voor dit evenement . De beide aspirantenteams van Bedrocks uit Emmen waren het best op dreef. De eerste plaats werd bezet door Bedrocks 1, tweede werd Bedrocks 2 en WHSC behaalde de 3e plaats. De Bedrocks coaches Robin Vording, Johan Krol, Naida de Beuse en Mike Ward waren zeer content met de prestaties van beide teams.
Reageer!

Druk weekend Bedrocks

EMMEN - Emmer soft en honkbalvereniging Bedrocks heeft een druk weekend achter de rug. Vrijdag werden de velden op de Meerdijk bevolkt door ca. 240 kinderen van OBS de Lisdodde die deelnamen aan een clinic Soft en Honkbal die werd gegeven door een groot aantal vrijwilligers van Bedrocks. De combinatie van de school die het voorjaar in Emmen werd verkozen tot sportteam van het jaar met de Bedrocks als sportvereniging van het jaar bleek een succes.
Reageer!

Bedrocks 1 laat winst lopen.

EMMEN - Op Moederdag speelden Bedrocks Heren-1 voor de eerste keer op hun eigen veld sinds afgelopen september. Met een compleet nieuw binnenveld zag het veld er prachtig uit en de wedstrijd tegen Domstad Dodgers-2 uit Utrecht werd gespeeld voor een groot Bedrocks publiek. Met 3 runs in de 2e inning en nog 5 runs in de 4e inning hadden de Dodgers een 8 ? 0 voorsprong voordat de Bedrocks hun eerste honkslag hadden. De eerste 3 innings waren de knuppels van de Bedrocks ijskoud en startende pitcher N. Ziermans van de Dodgers was 3 innings perfect. Na 5 innings was het 8 ? 1.
Reageer!

Honk en Softbaltoernooi bij Bedrocks

EMMEN - Het pinksterweekend wordt er weer het Bedrocks internationale pinkstertoernooi gehouden. Vanaf zaterdagmorgen spelen er dames softbalteams en heren honkbalteams uit Duitsland en Nederland. Voor zaterdagavond staat er een feestavond op het programma waarna zondag opnieuw wordt gespeeld en de finales rond 15.00 uur zijn gepland. De toegang op sportpark de Meerdijk is gratis.
Reageer!

Bedrocks mannen de mist in.

LELYSTAD - Op de prachtige Bevrijdingsdag speelden de Heren-1 honkballers uit Emmen tegen de Falcons in Lelystad. In de eerste 7,5 innings was de Bedrocks het betere team. Slechts een halve inning waren de Falcons beter. Die halve inning was doorslaggevend. Zonder een van de Bedrocks beste slagmannen, Dennis Wang, kwamen de Bedrocks voor met 1 run in hun eerste slagbeurt en nog 1 run in het begin van de derde inning. In hun derde inning scoorden de Falcons 3 runs en stonden 3?2 voor. Na vijf innings was het een gelijk spel met 3 ? 3 en na de zevende inning stonden de Bedrocks voor met 6 ? 4.
Reageer!

Winst en verlies bij Bedrocks

EMMEN - Zondagmorgen speelden de Bedrocks dames hun 3e wedstrijd in Assen tegen het plaatselijke Pioneers. Bedrocks coach Ralph Seijkens had zijn veldopstelling goed gekozen met pitcher Shirley van Gelden en catcher Kelly Hartman in het centrum van de verdediging. Een sterk veld was hun deel zodat Bedrocks alleen in de 1e inning een punt moest toestaan tegen over Bedrocks 3 runs. Pioneers had met de inzet van 4 werpers duidelijk een pitching probleem en Bedrocks wist daar met goed slagwerk in de 2e inning met 9 runs van te profiteren. Honkslagen werden gemaakt door B. Dihn, A. Lassche, I. Seijkens (2) met een 2-honkslag , J. Rieff, K. Hartman, S. Schuitert en K. Hekstra. Zondag a.s. om 11.00 ontvangen de Emmer dames Blue Hawks uit Zwolle op de Meerdijk.
Reageer!

Bedrocks - Blokes

HARDENBERG - Zondag speelden de Heren-1 honkballers uit Emmen in Hardenberg tegen de Blokes uit Veendam. Het was de eerste thuiswedstrijd voor de Bedrocks maar omdat hun veld op de Meerdijk nog niet bespeelbaar is, mochten ze gebruik maken van het prachtig nabij de Vecht gelegen Riversidepark van de Cubs. Voor de tweede week achter elkaar kwamen de Bedrocks vroeg op een voorsprong en voor de tweede week achter elkaar konden ze deze niet vasthouden. In de derde inning begonnen de Blokes terug te komen van een 1 ? 6 achterstand. Met 2 runs in de derde inning was hun achterstand de helft en na de vijfde inning was het een stond het gelijk, 7 ? 7.
Reageer!

13 april 2013: Bedrocks 1- N.Stars:

EMMEN - Het 2e treffen tussen Bedrocks 1 en de N.Stars uit Leeuwarden werd zaterdag thuis op het softbalveld van de Bedrocks gespeeld. Beide teams gingen gelijk op, Bedrocks pitcher Hester Beekman gooide een prima wedstrijd waarin zij tot 8x toe een speler van Leeuwarden met een strike out naar de dug out stuurde. De Stars sprokkelden de puntjes bij elkaar door wat fouten in de verdediging van Emmen. Een prachtige honkslag van Harri?t Mol en Zo? Kleef zorgden er in de 3e inning nog voor dat de Emmer dames een kleine inhaalslag konden maken, echter het bleek niet voldoende: 6-9 in het voordeel van de Stars.
Reageer!

Bedroks starten met nederlaag

ENSCHEDE - Afgelopen zondag speelde Bedrocks 1 in Enschede tegen de Tex Town Tigers-2 hun eerste wedstrijd van het seizoen. Na een succesvol 2012 (2e plaats) zijn de Bedrocks honkballers gepromoveerd naar de 2e klasse. Met 3 runs in hun eerste slagbeurt kwamen de Bedrocks vroeg op een voorsprong en na de tweede inning stonden de Emmer mannen met 5-1 voor. In de 1e helft van de 3e inning kwamen de Bedrocks niet tot scoren en dat was heel anders voor de Tigers in hun slagbeurt. Met een 9 run explosie kwam Tex Town tot leven en opeens was het 10-5 voor de thuisclub.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda