Honkbal / Softbal

Bestuurswisseling bij honk en softbalvereniging Bedrocks

EMMEN - Tijdens een goed bezochte ledenvergadering van Soft en Honkbalvereniging Bedrocks maandag jl. vond een bestuurswisseling plaats. De club die in januari nog tot sportvereniging van het jaar 2012 werd verkozen nam afscheid van algemeen bestuurslid Dirk Winkel, secretaris / penningmeester Koos ten Hoor en administratief medewerkster Ina Verhoog.
Reageer!

Honkbal thriller op de Meerdijk

EMMEN - Zondag vond op het veld van Bedrocks Emmen een bijzondere ontknoping plaats in 4e klasse a van de honkbal competitie. Koploper Rhinos Arnhem liet het vorige weekend in Hardenberg in een rechtstreeks duel tegen nummer 2, de plaatselijk Cubs de kans liggen om het kampioenschap binnen te halen.
Reageer!

Aspiranten Bedrocks derde.

EMMEN - Het 1e Bedrocks aspiranten team speelde afgelopen zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen WSB uit Apeldoorn. Zowel het team uit de Apeldoornse wijk Wormen (Wormen Stealing Bases) als ook Bedrocks konden nog aanspraak maken op de 3e plaats in de 2e klasse A. Om die eervolle plaats te behalen moesten de Emmer honkballers beide wedstrijden winnen.
Reageer!

Junioren Bedrocks kampioen

EMMEN - De junioren van Bedrocks hebben zaterdag op de Meerdijk dan toch de honkbaltitel in de 2e Klasse A gepakt. Door het verlies van concurrent de Blue Hawks vorige week zondag in Groningen hadden de Bedrocks alles weer in eigen hand. Afgelopen zaterdag kwamen de Knights uit Leek op bezoek. De Knights, met maar één winstpartij dit seizoen, uitgerekend tegen de Bedrocks, werd met startend Catcher – pitcher koppel Nijhof en van den Berg met 23-4 het nakijken gegeven.
Reageer!

Laatste wedstrijd Bedrocks

EMMEN - Het 1e team van Bedrocks uit Emmen behoefde een wedstrijd om “des keizers baard” niet meer te spelen. De laatste in de 2e klasse A zal ongetwijfeld het volgende seizoen weer een stapje lager moeten spelen. Dat is wellicht teleurstellend, maar aangezien er veel ervaring is opgedaan kan het worden beschouwd als een leerzaam jaar.
Reageer!

Junioren Bedrocks door oog van de naald.

EMMEN - In de honkbal juniorencompetitie stond afgelopen zaterdag de topper Bedrocks Emmen tegen de Blue Hawks uit Zwolle op het programma. Bij winst van koploper Bedrocks zouden zij zich kampioen van de 2e Klasse A mogen noemen. Bij verlies zouden ze afhankelijk zijn van het resultaat van de twee inhaalwedstrijden die de Zwollenaren op zondag moesten spelen. De Bedrocks gingen geconcentreerd van start en stonden na twee inningen met 3-0 voor. In de derde inning ging het echter mis. De Blue Hawks kwamen o.a. door een homerun met de honken vol op een 3-10 voorsprong.
Reageer!

Spanning bij junioren Bedrocks

EMMEN - De spanning in de juniorencompetitie honkbal neemt met de week toe. De strijd om de titel gaat nog tussen twee teams, de Blue Hawks uit Zwolle en de Bedrocks uit Emmen. Afgelopen zaterdag speelden de Bedrocks een zgn "doubleheader" tegen de Pioneers uit Assen. Beide wedstrijden, onder leiding van umpire Robbin Vording, werden door de Emmenaren gewonnen.
Reageer!

Spanning in jeugdcompetitie neemt toe

EMMEN - De spanning in de juniorencompetitie honkbal neemt met de week toe. De strijd om de titel gaat nog tussen twee teams, de Blue Hawks uit Zwolle en de Bedrocks uit Emmen. Afgelopen zaterdag speelden de Bedrocks een zogenaamde "doubleheader" tegen de Pioneers uit Assen. Beide wedstrijden, onder leiding van umpire Robbin Vording, werden door de Emmenaren gewonnen. Uit de uitslag, 12-9 en 9-8, blijkt wel dat het niet eenvoudig was. Lichtpuntjes bij de Bedrocks waren echter de aspiranten Scott Schulting (foto) en Luc van Brero. Scott, een zeer talentvolle pitcher, stond voor de tweede keer dit seizoen op de heuvel bij junioren en deed het uitstekend. Luc maakte z'n debuut met o.a. een 2-honkslag en een prachtige vangbal in het outfield.
Reageer!

Bedrocks 1 onderuit in voorlaatste laatste inning

EMMEN - Zondag ontving Bedrocks 1 middenmoter in de 2e klasse A, UVV 2 uit Utrecht. Met startend pitcher Robbin Vording op de heuvel ging het aanvankelijk redelijk gelijk op alhoewel Bedrocks tot de eerste helft 5e inning licht achter stond. In de gelijkmakende 5e inning sloeg midfielder Dennis Wang een prachtige 3 honkslag waarop honklopers Fernando Acevedo (foto onder) en Giuseppe Rolesu konden scoren. Wang kwam vervolgens binnen op een actie van Alex ten Hoor waarop de stand 5-5 werd. In de 8e inning werden de UVV-ers pitcher Vording te machtig en wisten ze vier keer te scoren.
Reageer!

Bedrocks Junioren pakken koppositie.

EMMEN - Het blijft spannend in de Noordelijke juniorencompetitie honkbal. Met nog 5 wedstrijden te gaan strijden drie teams om de titel t.w. Blue Hawks Zwolle, Drachten Diamonds en de Bedrocks uit Emmen. Afgelopen zaterdag namen de Bedrocks het op tegen nummer 4, Caribe uit Groningen. De Emmenaren wonnen wel maar eenvoudig ging het zeker niet. Zoals bij de Emmer junioren te doen gebruikelijk werd deze vierde ontmoeting tegen Caribe wederom een spannende match. De Groningers maakten in hun eerste slagbeurt direct 5 runs.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda