Heren Bedrocks verstevigen 2e positie in de 3e klasse noord

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks verstevigde zondagmiddag op de Meerdijk hun 2e positie in de 3e klasse noord. Wegens vakantieperikelen speelden de gasten, Knights uit Leek met een aantal junioren om hun team te completeren. Bij het eerste team van Bedrocks deed Trainer/Coach Keith Bortz een beroep op de junioren Marijn Mast, Robin Vording, Devi Seijkens en Barney v/d Berg , om zo toekomst ervaring op te laten doen.


Barney v.d. Berg (rechts) wist daarbij voor het eerst een honkslag te slaan in het 1e team. Voor deze prestatie reikte Trainer Bortz v/d Berg (links) na afloop de door de spelers gesigneerde wedstrijdbal uit.


Bedrocks had weinig moeite met The Knights en bouwden mede door 3-honkslagen van midvelder Roeland  v/d Toom(liggend) en Pitcher Jop Strick gestaag aan de 24-10 winst. Zondag a.s. spelen de Bedrocks in Veendam tegen Blokes die bij winst het kampioenschap kunnen behalen.

Zondag ontvingen de Bedrocks  Dames-Blue Devils uit Meppel.
Pitcher Shirley van Gelden begon sterk, de dames uit Meppel wisten niet tot scoren te komen in de eerste inning. Emmen daarentegen begon sterk in de eerste slagbeurt.

 Anniek Lassche(foto) sloeg haar eerste homerun en bracht hiermee 2 punten over de thuisplaat. In de 2e en 3e inning kwamen de meiden uit Meppel nauwelijks tot scoren, terwijl de Emmenaren honkslag na honkslag neerlegden en de punten in rap tempo binnenhaalden.


Een dubbelspel van Pitcher van Gelden(rechts) en 3e honkvrouw Kelly Hartman (midden) in de 5e en laatste inning en een vangbal van eerste honkvrouw Monique Bruins bracht een einde aan de laatste aanval van Meppel, in de laatste slagbeurt voor Emmen wisten de dames nog 2 punten binnen te halen wat de eindstand op 14-3 voor de Bedrocksters.

Meisjes Softbal
De Bedrocks Aspirant softbalsters moesten het afgelopen zaterdag opnemen tegen de nummer 2 van de competitie: Giants/Run’71. De pitcher van het combinatieteam gooide prachtige snelle ballen waar de meiden van de Bedrocks in de eerste helft van de wedstrijd geen vat op kregen. Wel werden de punten gestaag binnengeslagen door de Giants/Run’71. I
n de laatste inning wist Jill Rieff (foto) op het honk te komen door een honkslag en nam gelijk het 2e honk mee na een foute aangooi van het team uit Hengelo. Zij werd vervolgens binnengeslagen door Anita van Zwol die een prachtige verre tik in het buitenveld neerlegde. Eindstand 10-1 in het voordeel van de gasten uit Hengelo.

Pupillen

Zaterdag speelden de Bedrocks pupillen een dubbel in Apeldoorn tegen WSB. Beide wedstrijden werden door goed veld en slagwerk door de Emmer pupillen met respectievelijk 14-1 en 14-5 gewonnen. Zaterdag a.s. zijn er op de Meerdijk vanaf 10 uur volop jeugdwedstrijden. Zondag ontvangen de Emmer dames om 11.00 virtueel koploper Giants/HTH uit Hengelo / Enschede. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda