Bedrocks op dreef.

EMMEN - De Emmer honkballers hadden zondag op de Meerdijk een ontmoeting tegen het Winschoter WHSC. Aanvankelijk kwamen de punten bij Bedrocks wat moeizaam binnen, maar gestaag kwamen de honklopers over de thuisplaat. Bij de gelijkmakende slagbeurt in 8e inning stond het 7-3 voor Bedrocks. De Emmer slagmannen zetten nog een tandje bij, maakten nog zes runs, zodat het bij de stand 13-3 ballgame was. Beste slagman aan Bedrocks kant was midvelder Roeland v/d Toom met 4 honkslagen ui 5 slagbeurten, waaronder een 3 honkslag. Rechtsvelder Emiel Eding wist twee keer een 3-honkslag te slaan.

Dames
De Emmer  softbalsters speelden zondag tegen koploper Giants uit Hengelo De dames van de Bedrocks begonnen vol goede moed aan hun eerste slagbeurt. Het werd al snel duidelijk waarom de Giants tot nu toe ongeslagen aan kop gaan, de pitcher van de dames uit Hengelo was 2 maten te groot voor de Bedrocksters. Het werd dus een pitchers duel; pitcher Shirley van Gelden van de Bedrocks gaf de dames uit Hengelo weinig gelegenheid om te slaan en wederom stond de verdediging van de Emmer dames als een huis.

De Bedrocksters probeerden in de aanval tot en met de 7e inning om tot slaan en scoren te komen, maar helaas mislukte dit door het goede pitchwerk van de Hengelose pitcher, waardoor het uiteindelijk 4-0 voor de Giants werd.  Toch een goede wedstrijd van de Bedrocks ondanks het verlies. Aanstaande zondag om 11.00 maken de Emmer dames softballers voor het eerst dit seizoen hun opwachting op het zelfde veld.  Ze spelen dan tegen Pioneers uit Assen

De jeugd 

Junioren.
De Emmer junioren  wisten in Leek met 10-1 van Knights te winnen.  Zaterdag aanstaande is er vanaf 10.00 jeugdhonkbal op de Meerdijk  en op het onlangs gerenoveerde softbalveld spelen  om 12.00 voor het eerst het nieuwe meisjes softbalteam tegen het Utrechtse UVVPupillen
Zaterdag speelde het eerste pupillenteam van Bedrocks op de Meerdijk een dubbel tegen de Uitsmijters uit Almelo.  Beide wedstrijden werden door de Emmer honkballertjes gewonnen.

Aspiranten
Het eerste aspirantenteam wat uitkomt in de 2e klasse A, behaalden een knappen 8-7 overwinning tegen Green Hearts uit Woerden. Beste slagman bij Bedrocks was Jeffrey Brandjes die van de 3 slagbeurten twee keer een homerun wist te slaan.(foto's Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda