Top handbal in Harwig Arena Emmen Angelslo

EMMEN - Op zondag 6 mei aanstaande zal de handballiefhebber weer goed aan zijn trekken komen in de Harwich Arena in Emmen Angelelso. Zowel de dames als de heren van E&O spelen een thuiswedstrijd in de de play-offs. De dames ontvangen Quintus en de heren spelen de derby ytegen Hurry Up met als inzet een plaats bij de laatste vier van de play-offs de recht geeft op deelname aan de BeNeLux competitie.
Zondag 6 mei  HARWIG Arena  13.00 uur
Kwebbel E&O – Quintus 
De dames van Kwebbel E&O zijn nog steeds op zoek naar de eerste overwinning in de kampioensgroep. Zondag staat wedstrijd nummer 9 op het programma. Te gast in de HARWIG Arena is dan Quintus. Net als E&O speelt de ploeg uit Kwintsheul ook geen rol van betekenis meer in de strijd om de landstitel. Beide ploegen kunnen dus vrijuit spelen. 

Zondag 6 mei HARWIG Arena 15.00 uur
Pals groep E&O – Kremer Hurry Up
Voor de vijfde en laatste keer dit seizoen staat de derby Pals groep E&O – Kremer Hurry Up op het programma. Dit keer met de HARWIG Arena als speellocatie. Zijn er nog belangen? Natuurlijk! Buiten de eer kijkt Hurry Up toch nog met een schuin oog naar de tweede plaats. Als E&O komend seizoen BeNeLuxLiga wil spelen dan zal het toch echt een plaats moeten stijgen. Ingrediënten genoeg dus voor een spannende en hopelijk mooie partij handbal.




Wedstrijdsponsor 
SG Automatisering is al meer dan 30 jaar een zelfstandige en landelijk opererende organisatie op het gebied van ICT. SG levert gespecialiseerde standaard en maatwerksoftware op gebied van vastgoedbeheer, vastgoedontwikkeling en treasury. SG verzorgt de implementatie daarvan, zowel in huis als in ASP. Daarnaast geeft SG systeem- en bedrijfsadviezen, verzorgen we opleidingen/trainingen en leveren we hardware en systeemsoftware. www.sg.nl 

Voorverkoop Pals groep E&O - Kremer Hurry Up
COACH, Hoofdstraat 55, Emmen 
Schuur Feestartikelen, Wilhelminastraat 107, Emmen
Boud's Inn, Oosterdiep WZ 5, Emmer Compascuum
Zantingh Tweewielers, Vaart NZ 7, Nieuw Amsterdam

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda