Bedrocks trots op tafeltenniskampioen

EMMEN - De afgelopen week werd Batboy Gertjan Stolte van het eerste team van Bedrocks tafeltenniskampioen bij de Special Olympics 2012 in Den Bosch. Gertjan, die speelt bij de tafeltennis club Emmen TTC, wist alle wedstrijden te winnen, een prestatie waar ook Bedrocks trots op is.


Gertjan Stolte trots als een pauw

Heren.
Helaas had het kampioenschap van Gertjan geen positieve invloed op de Emmer mannen. In Veendam werd met maar liefst 27-3 verloren van koploper The Blokes. Het verlies van Bedrocks kan grotendeels worden toegeschreven aan Blokes pitcher Dick Reijneveld.  De Bedrocks slagmannen kregen geen vat op zijn worpen.

Beste Bedrocks slagman was Dennis Wang met 3 honkslagen uit 4 slagbeurten. Aan de andere kant kwam Emmer 1e werper Jop Strick niet op zijn normale niveau. Derhalve een pijnlijk verlies voor de Bedrocks mannen die zondag om 14.00 WHSC uit Winschoten op de Meerdijk ontvangen.



Bedrocks Catcher v.d. Toom tikt loper De Blokes uit


Dick Reijneveld versus Jop Strick

Dames
The winning streak van de Emmer Bedrocks dames zet zich voort. In Meppel werd met een ruime 3-12 gewonnen tegen de nummer 5 van de ranglijst. Blue Devils was altijd een geduchte tegenstander van de Bedrocks, derhalve begon coach Seijkens met de sterkste opstelling, wat resulteerde in een veilige 2-8 halverwege de wedstrijd. Door o.a. 2 verre klappen in het buitenveld van Tecla Rengers en Shirley van Gelden werden de punten gestaag binnengeslagen. Ook nu weer liet de rotsvaste verdediging van Emmen maar weinig ruimte voor de dames uit Meppel om te scoren. 1 puntje werd nog weggegeven: eindstand 3-12.

Jeugd
De Emmer junioren wonnen zondag in Leeuwarden met 4-14 van Northern Stars. In Emmen won het eerste pupillen team hun dubbel met 9-3 en 10-4 van Giants uit Hengelo. Het 2e pupillenteam won met 8-4 trots van nummer 3 uit de competitie, Drachten Diamonds. Het in de 2e klasse uitkomende Aspiranten 1 verloor in Hengelo met 8-4 van Giants terwijl het in de 3e klasse uitkomende Aspiranten 2 in Meppel met 10-24 ruimschoots won van Blue Devils. (foto’s Bert Springer).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda