Ruime winst voor heren Bedrocks

EMMEN - Het eerste honkbalteam had zondag op de Meerdijk weinig problemen met tegenstander Pioneers uit Assen . In de 7e inning werd het 17-6, waarmee het Ballgame was, zodat de laatste 2 inningen niet werden gespeeld. Van de 18 honkslagen werd er een 2-honkslag gemaakt door junior invaller Robbin Vording. Eerste honkman Dennis Wang produceerde 2 x een 2-honkslag en rechtsvelder Alex ten Hoor wist een prachtige 3-honkslag te maken. Bedrocks dat momenteel op de 2e plaats in de 3e klasse A staat ontvangt vrijdagavond om 19.00 uur nummer 3, Knights uit Leek voor een inhaalwedstrijd.


Bart Jan v.d. Toorn bijt in het stof

Dames

De eerste thuiswedstrijd op het onlangs gerenoveerd  softbalveld voor de dames van de Bedrocks uit Emmen was tegen de Blokes uit Veendam. Dit altijd spannende en beladen treffen begon matig aan de kant van Emmen.  Bedrocks pitcher van Gelden had moeite de slagzone te bereiken waardoor de honken volliepen. Daarop volgden een 2 tal honkslagen van de dames uit Veendam.  Dit gecombineerd met veldfouten in de verdediging van Emmen, leverde  al in de 2e inning een ruime 2-7 voorsprong voor de Blokes op.


De aanval van de Emmer dames kwam op goed op gang  met  11 honkslagen en een perfect neergelegde stootslag van Monique Bruins. 


Nieuwkomer Kirtsten Hekstra (foto) wist haar eerste honkslag te slaan en in totaal werden er nog 6 punten gescoord. Blokes  scoorde echter ook nog eenmaal wat de eindstand op een 8-8 gelijkspel bracht, hetgeen als een verlies voor Bedrocks voelde. Vrijdag om 19.30 spelen de Emmer dames thuis tegen Pioneers uit Assen.

Bedrocks meiden winnen.
Zaterdag speelde het onlangs opgerichte meiden softbalteam op de Meerdijk tegen het Hilversummer Hurricanes.  Deze 8e competitiewedstrijd wisten de meiden met 7-6 te winnen. 

Coach Irma Seijkens toonde zich zeer tevreden met de eerste winst.

Aspiranten
Het eerste aspirantenteam wist net niet te winnen van Domstad Dodgers uit Utrecht.  Bij de stand 9-8  dachten de Bedrocks dat het einde wedstrijd was, maar er bleek nog een inning achter aan te komen. Ondanks het goede spel van de Emmer jongens, werd de druk toch iets te hoog en  zo gingen de Utrechters alsnog met 10-12 winst naar huis. 


Aspirant Catcher Savan de Boer tikt honkloper uit.(foto's Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda