Heren Bedrocks winnen, dames verliezen

WINSCHOTEN - De Bedrocks mannen speelden zondag in Winschoten tegen WHSC. Aangezien Bedrocks Coach Keith Bortz niet over het volledige team kon beschikken maakten Heren 2-speler Bas Vogel en Junior Devi Seijkens hun opwachting bij het eerste team. Beiden deden voortreffelijk werk en lieten ook een honkslag noteren. Na een wat moeizame start wisten de Emmer mannen een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-14 overwinning.


De heren van Bedrocks denderden met 14-1 over WHSC heen

Dames:
 
DEVENTER
-  De Bedrocks dames speelden in Deventer tegen mede koploper Eagles. De ingrediënten voor een spannend partij softbal zo bleek. De  Emmer dames begonnen fanatiek aan slag. Een door Mariska Savenije(foto) hard geslagen bal bleek door een Eagles velder niet  tijdig onder controle te krijgen, waardoor Marion Beldman het eerste punt kon scoren. Echter ook de Deventernaren konden  in de eerste inning een run maken en kwam gelijk.

In de 4e inning wisten de Eagles op voorsprong te komen; 2-1. In de zesde inning scoorde Paula Scholte het 2e punt door een doorgeschoten bal van de catcher; 2-2. In de gelijkmakende slagbeurt wisten de dames uit Deventer nog een keer te scoren door 2x een honkslag precies door het midden. De dames uit Emmen speelden weliswaar foutloos maar verloren nipt met 3-2 in een 7 inningen durende spannende en mooie wedstrijd.

Recreanten

De Bedrocks recreanten wisten hun eerste seizoen wedstrijd te winnen met 23-11 van The Knights uit Leek. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda