Winst heren Bedrocks

EMMEN - Zaterdag gingen een aantal Bedrocks teams weer van start na de zomerstop. De Emmer aspiranten 1 wisten met 4-2 te winnen van WSB uit Apeldoorn. De Emmer junioren gaven in de slotfase een prachtige 6-3 voorspong uit handen door een groot aantal verdedigingsfouten. In de gelijkmakende slagbeurt wisten de Emmer junioren geen runs meer te maken zodat Giants met een 6-7 overwinning naar Hengelo konden vertrekken.


Beste slagman bij Bedrocks was Devi Seykens met een slaggemiddelde van 1000.


Giants deed nog weleen steelpoging


Junior Barney v.d. Berg kan ook op een goede wedstrijd terugkijken


Met Pitcher Jop Strick op de heuvel en Catcher Bart Jan v/d Toom in het centrum van de Emmer verdediging  had Bedrocks 1e honkbalteam zondag  geen moeite met WHSC uit Winschoten.


Aanvallend ging Bedrocks als een speer met o.a. een 3-honkslag van Alex ten Hoor.

Bij een temperatuur van ruim 37 °C en de stand 14-1 maakte scheidsrechter Seijkens na 2 uur, eind 6e inning een einde aan de ongelijke strijd.

Zaterdag a.s. om 10.00 gaat het 2e pupillenteam weer van start op de Meerdijk, terwijl zondag om 10.00 uur heren 2 Caribe ontvangt, om 11.00 uur de Emmer dames ook tegen Caribe spelen en om 14.00 uur het eerste team Blue Devils uit Meppel ontvangt. (Foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda