Klinkende overwinning Bedrocks Dames

EMMEN - De Softbalsters van Bedrocks speelden zondag in Leeuwarden tegen Northern Stars. De Emmer Dames begonnen sterk aan hun eerste slagbeurt met o.a. honkslagen van Tecla Rengers, Kelly Hartman en Irma Seijkens.


Tecla Rengers honkslag

 

Kelly Hartman ook honkslagen

Anniek Lassche sloeg met een prachtige tik in één klap 3 punten binnen. Pitcher Shirley van Gelden had de slagvrouwen van de Stars vanaf het begin goed onder controle, in de eerste 3 inningen liet ze maar 3 honkslagen toe en gooide maar liefst 5 dames uit op 3-slag.

Aan slag bleven de dames uit Emmen sterk, na 3 inningen was het 13-1. Reliever pitcher Bikh Dinh nam het over in de 4e inning, gedegen pitchwerk en veldwerk zorgden al snel voor 3 uit.


De Bedrocks scoorden nog eens 12 punten in de 5e slagbeurt, en een prachtig solo dubbelspel en put out op het eerste honk van 3e honkvrouw Shirley van Gelden zorgden al snel voor 3 nullen

Eindstand 1-25 voor de Bedrocks uit Emmen.

Heren.
Het tweede Herenteam speelde zondagmorgen in de regen op de Meerdijk tegen Drachten dat vorig jaar twee klassen hoger speelde. Dat Bedrocks verloor mag dan ook geen schande worden genoemd.

Doordat de aanhouden de regen de kwaliteit van het veld behoorlijk aantastte, besloot scheidsrechter Vos de middagwedstrijd van het eerste team tegen Knights uit Leek af te gelasten. Zondag aanstaande speelt het eerste team tegen koploper The Blokes in Veendam.

Velden.
Doordat aflopen najaar het gras van het softbal / jeugdveld opnieuw was ingezaaid, wordt er komende zaterdag pas op gespeeld.

Vrijwilligers zijn nog druk doende het veld van het nodige gravel te voorzien, waarna de honken geplaatst kunnen worden, zodat Bedrocks pupillen 2 zaterdag om 10.00 uur kunnen starten tegen Drachten Diamonds. Foto’s Bert Springer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda