Honkbal / Softbal

Junioren Bedrocks kampioen

EMMEN - De junioren van Bedrocks hebben zaterdag op de Meerdijk dan toch de honkbaltitel in de 2e Klasse A gepakt. Door het verlies van concurrent de Blue Hawks vorige week zondag in Groningen hadden de Bedrocks alles weer in eigen hand. Afgelopen zaterdag kwamen de Knights uit Leek op bezoek. De Knights, met maar één winstpartij dit seizoen, uitgerekend tegen de Bedrocks, werd met startend Catcher – pitcher koppel Nijhof en van den Berg met 23-4 het nakijken gegeven.
Reageer!

Laatste wedstrijd Bedrocks

EMMEN - Het 1e team van Bedrocks uit Emmen behoefde een wedstrijd om “des keizers baard” niet meer te spelen. De laatste in de 2e klasse A zal ongetwijfeld het volgende seizoen weer een stapje lager moeten spelen. Dat is wellicht teleurstellend, maar aangezien er veel ervaring is opgedaan kan het worden beschouwd als een leerzaam jaar.
Reageer!

Junioren Bedrocks door oog van de naald.

EMMEN - In de honkbal juniorencompetitie stond afgelopen zaterdag de topper Bedrocks Emmen tegen de Blue Hawks uit Zwolle op het programma. Bij winst van koploper Bedrocks zouden zij zich kampioen van de 2e Klasse A mogen noemen. Bij verlies zouden ze afhankelijk zijn van het resultaat van de twee inhaalwedstrijden die de Zwollenaren op zondag moesten spelen. De Bedrocks gingen geconcentreerd van start en stonden na twee inningen met 3-0 voor. In de derde inning ging het echter mis. De Blue Hawks kwamen o.a. door een homerun met de honken vol op een 3-10 voorsprong.
Reageer!

Spanning bij junioren Bedrocks

EMMEN - De spanning in de juniorencompetitie honkbal neemt met de week toe. De strijd om de titel gaat nog tussen twee teams, de Blue Hawks uit Zwolle en de Bedrocks uit Emmen. Afgelopen zaterdag speelden de Bedrocks een zgn "doubleheader" tegen de Pioneers uit Assen. Beide wedstrijden, onder leiding van umpire Robbin Vording, werden door de Emmenaren gewonnen.
Reageer!

Spanning in jeugdcompetitie neemt toe

EMMEN - De spanning in de juniorencompetitie honkbal neemt met de week toe. De strijd om de titel gaat nog tussen twee teams, de Blue Hawks uit Zwolle en de Bedrocks uit Emmen. Afgelopen zaterdag speelden de Bedrocks een zogenaamde "doubleheader" tegen de Pioneers uit Assen. Beide wedstrijden, onder leiding van umpire Robbin Vording, werden door de Emmenaren gewonnen. Uit de uitslag, 12-9 en 9-8, blijkt wel dat het niet eenvoudig was. Lichtpuntjes bij de Bedrocks waren echter de aspiranten Scott Schulting (foto) en Luc van Brero. Scott, een zeer talentvolle pitcher, stond voor de tweede keer dit seizoen op de heuvel bij junioren en deed het uitstekend. Luc maakte z'n debuut met o.a. een 2-honkslag en een prachtige vangbal in het outfield.
Reageer!

Bedrocks 1 onderuit in voorlaatste laatste inning

EMMEN - Zondag ontving Bedrocks 1 middenmoter in de 2e klasse A, UVV 2 uit Utrecht. Met startend pitcher Robbin Vording op de heuvel ging het aanvankelijk redelijk gelijk op alhoewel Bedrocks tot de eerste helft 5e inning licht achter stond. In de gelijkmakende 5e inning sloeg midfielder Dennis Wang een prachtige 3 honkslag waarop honklopers Fernando Acevedo (foto onder) en Giuseppe Rolesu konden scoren. Wang kwam vervolgens binnen op een actie van Alex ten Hoor waarop de stand 5-5 werd. In de 8e inning werden de UVV-ers pitcher Vording te machtig en wisten ze vier keer te scoren.
Reageer!

Bedrocks Junioren pakken koppositie.

EMMEN - Het blijft spannend in de Noordelijke juniorencompetitie honkbal. Met nog 5 wedstrijden te gaan strijden drie teams om de titel t.w. Blue Hawks Zwolle, Drachten Diamonds en de Bedrocks uit Emmen. Afgelopen zaterdag namen de Bedrocks het op tegen nummer 4, Caribe uit Groningen. De Emmenaren wonnen wel maar eenvoudig ging het zeker niet. Zoals bij de Emmer junioren te doen gebruikelijk werd deze vierde ontmoeting tegen Caribe wederom een spannende match. De Groningers maakten in hun eerste slagbeurt direct 5 runs.
Reageer!

Emmer softbalsters missen aansluiting met koploper

EMMEN - Zondag speelden op de Meerdijk de 2e in de competitie; Bedrocks tegen koploper Eagles uit Deventer. De Bedrocksters wisten inde eerste 2 inningen een 3-0 voorsprong te op te bouwen , maar in de 3e inning kwamen de Eagles door goed slagwerk met 5-3 langszij. In de 4e inning wisten de Eagles niet te scoren door o.a. een prachtige dubbelspel van 2e honkvrouw Harriet Mol, korte stop Shirley van Gelden en 1e honkvrouw Irma Seijkens. De Bedrocksters konden de stand in de gelijkmakende 4e slagbeurt op 5-5 brengen. In de 5e inning scoorden de Eagles nog 2 keer en kwamen de Bedrocks niet tot scoren. Met de 5-7 verstevigden de gasten uit Deventer hun koppositie. Heren 1 Bedrocks1e honkbalteam, laatste in de 2e klasse A, ontving zondag koploper Centrals uit De Bilt. Winst voor Bedrocks werd dan ook niet verwacht en wellicht dat daarom het Emmer team ontspannen aan de klus begon. Centrals kwam in de 1e inning op 0-1 en bouwde deze geringe voorsprong uit naar een7-17 winst in de 8e inning. De Emmer mannen waren aan slag met 10 honkslagen beter op dreef dan voorgaande wedstrijden. Centrals had iets minder moeite met de Emmer Pitchers, Robbin Vording, Fernando Acevedo en Job Strick en vergaarde 15 honkslagen. Natuurlijk speelden ook de verhouding in veldfouten een rol, Centrals 3 - Bedrocks 5. Door mooie acties was het voor het publiek een leuke wedstrijd om naar te kijken. Catcher Giuseppe Rolesu maakte 2 honkslagen, Midfielder / 1e Honkman Dennis Wang een 2-honkslag en beste slagman was linksvelder Alex ten Hoor met 3 uit 4, waarvan 2 keer een 2-honkslag. Junioren Zaterdag speelden de Emmer junioren thuis tegen hekkensluiter Knights uit Leek. Ondanks het voortdurende commentaar van de Leekster coach op de leiding liet het umpire-duo Vording/Seijkens zich niet van de wijs brengen en begaven de Bedrocks zich naar een comfortabele 16-5 overwinning. Programma. Zaterdag van 11.00 tot 13.30 Beeball toernooi, om 14.00 junioren - Caribe Zondag 10.00 Heren2- Rhinos Arnhem, 11.00 Aspiranten 1 - Robur Apeldoorn, 14.00 Heren 1 - Caribe.
Reageer!

Bedrocks slecht van start na zomerstop.

EMMEN - Zondag speelde het 1e honkbalteam van Bedrocks de eerste wedstrijd na de zomerstop onder leiding van de umpires Erik Vos en Erik Eilering op de Meerdijk tegen mede degradatie kandidaat Zuidvogels uit Huizen. Ondanks het goede spel van de Emmer mannen werd de wedstrijd met 1-8 verloren.
Reageer!

Opnieuw verlies Bedrocks 1

EMMEN - Zondag speelde het 1e honkbalteam van Bedrocks op de Meerdijk tegen mede degradatie kandidaat Zuidvogels uit Huizen. Ondanks het goede spel van de Emmer mannen werd de wedstrijd met 1-8 verloren. Bedrocks was niet sterk aan slag en produceerde in 9 inningen slechts 4 honkslagen waarvan 2 door junior Barney v d Berg rechts op de fotoZondag a.s. om 14.00 ontvangen de Bedrocks koploper Centrals uit den Bilt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda