Oefenwedstrijden Bedrocks dames en heren

EMMEN - Het damesteam van de Bedrocks, spelend in de 4e klasse is het oefenprogramma van dit seizoen goed begonnen. Zo werd er twee weken geleden tijdens het trainingsweekend te Oss bij de Cardinals gewonnen met een fikse 24-0. Zondag werd er bij de Blue Devils in Meppel, degradant uit de 3e klasse, gewonnen met 11-5. De Emmer dames zetten in de aanval met maar liefst 14 honkslagen, de Meppeler dames flink onder druk. Het ietwat gehavende Blue Devils kon niet veel uitrichten tegen dit slaggeweld van de Bedrocks. Tegen startend Bedrocks werper Shirley van Gelden kwamen Bleu Devils slechts tot vier honkslagen.


Shirley van Gelden

De solide verdediging van de Bedrocksters wist met slechts 1 veldfout de aanval van de Blue Devils tegen te gaan. Sluitende werper Irma Seijkens kreeg in de laatste inning 1 honkslag tegen, maar Blue Devils kwamen niet meer tot scoren. Een gedegen overwinning van de Bedrocks dames.

Heren
Een mix van het eerste en tweede honkbalteam van Bedrocks speelden op de Meerdijk twee oefenwedstrijden van 6 inningen tegen Blue Devils.


De eerste wedstrijd werd door Bedrocks met 10-4 gewonnen. In het tweede duel waarin  Bedrocks Coach Keith  Bortz(foto) met diverse posities aan het schaken leek te zijn, werd met 1-4 verloren. Zondag aanstaande vanaf 11.00 wordt op de Meerdijk een oefendriekamp gehouden met WHSC uit Winschoten en The Blokes uit Veendam.


Roeland v.d. Toom uitgetikt


Roeland v.d. Toorn uitgetikt door Catcher Devils (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda