Dames Bedrocks geen kampioen.

EMMEN - Het beslissingsduel tegen Drachten Diamonds werd op het softbalveld van Caribe in Groningen gespeeld. De stand ging gelijk op in de eerste 2 inningen. De verdediging van Emmen kwam in de bekende dip terecht waar de dames van Drachten flink van profiteerden. Het in grote getale meegereisde Emmer publiek moedigden de softbalsters overtuigend aan maar het mocht niet meer baten, eindstand 8-3 voor de dames uit Drachten. De Emmer Bedrocksters behaalden evenals vorig jaar een verdienstelijke 2e plaats en werden op de Meerdijk door het bestuur in het zonnetje gezet.


Mariska Savenije tikt Drachtster honkloper uit



Pupillen 1
Op de laatste speeldag van het seizoen troffen de Bedrocks  zaterdag de Tex Town Tigers uit Enschede voor een dubbel.  De eerste wedstrijd hadden de Bedrocks behoorlijk wat moeite met de slagkracht van de Twentse ploeg. TTT was oppermachtig in de aanval en de stand werd uiteindelijk 7-11 in het voordeel van TTT. Ten tijde van de 2e wedstrijd keerde het tij voor het team uit Emmen. 


Steel van Bich Dinn


Door o.a. goed slagwerk van Ruben van Wieren en Devon Noija(foto) kwamen de Emmenaren al gauw op een voorsprong; 6-3. Bedrocks wist deze voorsprong nog verder uit te bouwen naar een verdienstelijke 9-6 eindstand. Met deze uitslagen behaalden ze de 2e plaats in de competitie.

Junioren

Met een mooie 13-3 overwinning  op Northern Stars sloten ook de junioren het seizoen af. Deze kwam onder meer tot stand door een fraaie homerun van Lennart Verhoog. (foto).

Heren

De wedstrijd Bedrocks 1- Cubs (Hardenberg ) stond grotendeels in het teken van het afscheid van midvelder Martijn Timmerman. 

De 26 jarige Timmerman(links)speelde reeds als pupil bij het toenmalige SHE en heeft met een korte onderbreking  en één  jaar Cubs vele jaren bij het Emmer honkbalteam gespeeld.  In de wedstrijd hadden de Bedrocks geen moeite met de Cubs en natuurlijk had topslagman Timmerman graag nog eens een homerun geslagen.

Een prachtige 3-honkslag was zijn deel en als hommage mocht hij bij ruime voorsprong zijn opwachting  maken als Pitcher. Dat bleek echter geen succes en onder applaus verliet Timmerman de heuvel. Trainer Keith Bortz zette het Emmer team nog even op scherp en zo werd de wedstrijd met 23-12 in 7 inningen beslecht.


Timmerman die stopt vanwege werk ver buiten de provincie, werd door zijn teamgenoten van een speciaal  Bedrocks cadeaupakket voorzien. Bedrocks eindige op een keurige 3e plaats. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda