Toernooiwinst Emmer Bedrocks

LONINGEN(D) Zondag werd in het Duitse L?ningen het traditionele Tigers zaalhonkbaltoernooi gehouden. Bedrocks Emmen waren vertegenwoordigd met een heren, junioren en een damesteam. Hoewel er met regelmaat met gemixte teams wordt gespeeld, was een volledig damesteam wel opmerkelijk een ambiance waar het naast winnen, vooral ook om het plezier gaat. Naast gastgever L?ningen Tigers kwamen er nog acht Duitse teams, uit de regio van Wilhelmshaven tot Osnabruck aan slag. De Emmer junioren begonnen met een klinkende overwinning tegen de Tigers maar moesten ook een paar verliespartijen incasseren en eindigden als zesde.

De Bedrocks dames die het toernooi als een superdag betitelden legden beslag op de tiende plaats. De absolute toernooitoppers waren de Bedrocks heren die met 11-3 van de Emmer dames wonnen, met  9-4 van Barrien-2 , 13-1 van Hornets, 9-1 van Osnabruck en 12-3 van Cornau. 

In de finale maakten de Emmer honkballers korte metten met de Barrien Green Bears  door met 13-0 te winnen.  Met een plezierig  gevoel en een beker keerden de Bedrockers huiswaarts.

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda