Aanvoerder Oranje honkbalteam en wereldkampioen Sidney de Jong naar Assen

ASSEn - Zaterdag 17 december aanstaande zal de aanvoerder van het Nederlands honkbalteam, Sidney de Jong een bezoek brengen aan de honk en softbal winterschool georganiseerd door Cluster Noord van de honkbalbond. Het wereldkampioenschap van de Nederlandse honkballers legt het noordelijke honkbal gezien het aantal deelnemers van de winterschool blijkbaar geen windeieren, maar ook de kwaliteit van de opleiding zal een bijdrage hebben geleverd aan het groeiend aantal deelnemers.
Zo waren er in 2010 ongeveer 32 deelnemers, dit jaar nemen maar liefst 102 jeugdspelers in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar deel en doen de instructeurs  Dick Reyneveld (pitching), Matthijs Nijhof (catching), Peter de Haan (hitting), Monique Odijk (fielding en softbal) er alles aan het niveau van het noordelijke honkbal verder op te krikken.

De deelnemers komen van  Bedrocks Emmen, Blokes Veendam, Blue Devils Meppel, Caribe Groningen, Cubs Hardenberg, Drachten Diamonds, Knights Leek, Northern Stars Leeuwarden, Pioneers Assen en WHSC uit Winschoten.

Catcher Sidney de Jong die al sinds 2001 deel uitmaakt van het Nederlands Honkbalteam zal van 10.00 tot 12.00 aanwezig zijn om mogelijk aanwijzingen te geven en met deelnemers te praten. In sportzaal de Kluut aan de Burg. Lohmanweg 8 te Assen zal de Jong tijdens de ontmoeting ongetwijfeld ook handtekeningen uitdelen en met deelnemers op de foto gaan.






(foto's Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda