Jeugd Bedrocks doet het goed

HENGELO - Tijdens een jeugdhonkbaltoernooi bij Giants in Hengelo (O) wisten de Bedrocks pupillen zaterdag de eerste prijs in de wacht te slepen. Zondag deden de Emmer Aspiranten dat in Hengelo nog eens dunnetjes over en brachten de tweede prijs mee naar huis. Het Bedrocks meisjes Softbal team wonnen hun allereerste twee (oefen)wedstrijden van Run in Oldenzaal. De Emmer dames die een toernooi speelden in Drachten wonnen twee wedstrijden waarna het toernooi wegens de koude werd gestaakt. De Emmer mannen wonnen zondagmorgen hun eerste oefenwedstrijd op een uiterst kille Meerdijk soepel met 14-0 van WHSC uit Windschoten.

Helaas waren tijdens de middagwedstrijd tegen The Blokes een groot aantal Bedrocks mannen afwezig zodat er een aantal jeugdspelers moesten worden ingezet tegen de geroutineerde Veendammers.  Dat de Bedrocks met dit mix-team met 2-14 van de routine verloren was geen schande, maar het schaarse publiek kreeg het er niet warm van.

Bedrocks honkloper Arja Koreman legt beslag op het 2e honk


Blokes Pitcher Dick Reijneveld


Moke Ward krijgt de bal niet onder controle

Beeball.
Zaterdag 7 april wordt er bij Bedrocks de Noordelijke Beeballdag georganiseerd. Beeball is een honkbal variant voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Naast Bedrocks worden er nog 5 andere noordelijke clubs verwacht, om naast theorie ook het e.e.a. in de praktijk te brengen.  Er is naast de kinderen ook ruimte voor ouders en belangstellenden. De start is om 11.00 bij de Bedrocks kantine op de Meerdijk. 

Beeball (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda